Transformational Cupping®

HUID • VET • VERKLEVINGEN • AFVALSTOFFEN • BLOKKADES • LITTEKENS • ADEREN • STRIAE • BINDWEEFSEL • MERIDIANEN • LYMFESYSTEEM • SPIEREN • PEZEN • GEWRICHTEN • ORGANEN • TRAUMA’S • ZIEKTES • ONGEMAKKEN • KWALEN EN KLACHTEN

Transformational Cupping®

Laat vet, verklevingen, afvalstoffen, ziektes, oud zeer, kwaaltjes, klachten, trauma’s en cellulite verdwijnen. Snel, efficiënt en resultaatgericht.

Transformational Cupping® is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten. Zo combineren we Oosterse- met Westerse geneeswijzen en passen we detoxen met voeding als medicijn toe.

Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup omdat we hiermee de huid vacuüm trekken en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) lostrekken en het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed en alle onnodige ballast kan nu afgevoerd worden.

We gaan letterlijk en figuurlijk lagen van je aftrekken. Zowel mentaal als fysiek. Transformational Cupping® wordt gecombineerd met manuele therapie, healing en detoxing.

Vitaliteit

Krijg meer energie, voel je beter in je vel en vermindert stress.

Veilig

Transformational Cupping® is een veilige manier van cuppen, ook als je Chronische aandoeningen hebt zoals Fybromyalgie.

ontspannend

Transformational cupping heeft een ontspannend effect op lichaam en geest en zet het zelfhelend vermogen van het lichaam aan. 

Effectief

Transformational cupping® is een effectieve snelle manier voor het verminderen van spierspanning, verbeteren bloedcirculatie en het verminderen van ontstekingen.

Hoe helpt cupping mij?

Transformational Cupping® kan je op diverse manieren inzetten, het is een holistische benadering van klachten die zich in je lichaam kunnen vast zetten. Zo kom je meer in balans en zet je het zelfhelend vermogen van je lichaam weer aan.

Klachten

Buikklachten

Transformational Cupping® is een effectieve methode om buikklachten, waaronder menstruatiepijn, obstipatie en spijsverteringsproblemen te verminderen. Door het stimuleren van de bloedcirculatie, genezing te bevorderen en het lichaam te ontgiften, kan deze therapie helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en het verminderen van de symptomen van buikklachten.

Burn-Out | Stressklachten

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Sed porttitor lectus nibh. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Cellulite

Transformational Cupping® kan mogelijk cellulite verminderen door de doorbloeding te stimuleren en afvalstoffen af te voeren. Door deze techniek kan het vocht dat zich ophoopt onder de huid bij cellulite afgevoerd worden, terwijl de bloedcirculatie en lymfestroom verbeteren, waardoor de huid er gladder en gezonder uit kan zien.

Littekens | Striae

Transformational Cupping® helpt bij het verbeteren van de doorbloeding en de aanmaak van collageen, wat bij kan dragen aan het genezingsproces van littekens. Tijdens de behandeling wordt het litteken en het weefsel daaromheen voorzichtig behandeld, wat helpt om de huid elastischer te maken, beter doorbloed te maken en de kleur van het litteken te verbeteren. Tevens helpt Transformational Cupping® bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van de algehele gezondheid van de huid.

heupklachten

Transformational Cupping® kan zeker helpen bij heupklachten. Het is eerst belangrijk om uit te zoeken waar de oorzaak van de klachten vandaan komen. Het kan zijn door overbelasting, slijtage, ontsteking of mentaal; wat draag je allemaal mee op je heupen? Als de heupklachten bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een ontsteking, kan cupping therapie helpen om de ontsteking te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Bovendien kan Transformational Cupping® ook helpen bij het verminderen van spierspanning en het bevorderen van de algehele ontspanning van het lichaam. Op mentaalgebied kunnen we de ballast van je heupen halen.  

Migraine | Hoofdpijn

Transformational Cupping® helpt de doorbloeding te verbeteren en de spierspanning verminderen, wat kan bijdragen aan het verminderen van hoofdpijn. Door het gebruik van cupping, manuele therapie en voeding, kan Transformational Cupping® ook helpen om stress te verminderen en het zenuwstelsel te kalmeren. Bovendien kan Transformational Cupping® ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van de algehele gezondheid van het lichaam.

Schouder-, Rug, Nekklachten

Transformational Cupping® help de doorbloeding verbeteren en de spierspanning verminderen, wat kan bijdragen aan het verminderen van pijn en stijfheid in deze gebieden. Door het gebruik van cupping, manuele therapie en voeding, kan Transformational Cupping® ook helpen om stress te verminderen en het zenuwstelsel te kalmeren. Bovendien kan Transformational Cupping® ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van de algehele gezondheid van het lichaam.

Spier-, bindweefsel & Pijnklachten

Transformational Cupping® help de doorbloeding verbeteren en de spierspanning verminderen, wat kan bijdragen aan het verminderen van pijn en stijfheid in deze gebieden. Door het gebruik van cupping, manuele therapie en voeding, kan Transformational Cupping® ook helpen om stress te verminderen en het zenuwstelsel te kalmeren. Bovendien kan Transformational Cupping® ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van de algehele gezondheid van het lichaam.

Vermoeidheid | Gebrek aan energie

Transformational Cupping® helpt de doorbloeding verbeteren en de lymfestroom stimuleren, wat kan helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en het bevorderen van een gezonde stofwisseling. Door het gebruik van cupping, manuele therapie en voeding, kan Transformational Cupping® ook helpen om stress te verminderen en het zenuwstelsel te kalmeren, waardoor een gevoel van ontspanning en rust wordt bevorderd. Bovendien kan Transformational Cupping® ook helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en het versterken van het immuunsysteem.

Vochtophopingen | Oedeem

Transformational Cupping® helpt bij vochtophopingen en oedeem. Ze kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals een slechte bloed- en lymfecirculatie, hormonale veranderingen, medicijnen en andere aandoeningen. Cupping therapie kan de doorbloeding en lymfestroom verbeteren, wat kan helpen bij het afvoeren van vocht en afvalstoffen uit het lichaam. Het is echter belangrijk om op te merken dat de behandeling van vochtophopingen en oedeem afhankelijk is van de onderliggende oorzaak, en dat Transformational Cupping® alleen kan worden gebruikt als onderdeel van een uitgebreide behandeling, voeding kan hierbij ook helpend zijn. 

Treat Yourself

Relax. Enjoy.

Hoe is Transformational cupping anders?

Bij psychische en emotionele klachten gaat het om het verwerken van oude patronen, gevoelens en gedachten die we hebben overgenomen van anderen, zoals onze ouders, of trauma’s die we hebben meegemaakt. Wetenschappelijk is bewezen dat onze cellen emoties kunnen opslaan, dus zelfs een val van de fiets kan jaren later nog in ons geheugen zitten. Gelukkig kunnen deze emoties en oude bagage worden losgelaten en afgevoerd, waardoor we ons lichter voelen en ons zelfgenezend vermogen kan worden geactiveerd.

Transformational Cupping®️ is een methode die ons kan helpen bij het loslaten van deze emoties en oude patronen. Door het plaatsen van cups op bepaalde plekken op ons lichaam kunnen klachten zoals rugpijn, zware benen en pijnlijke knieën verminderen, organen beter gaan werken en ons lymfesysteem beter zijn werk doen. Ook worden meridianen geopend en worden we helderder in ons hoofd. De intensiteit van de behandeling hangt af van de persoon en de reden van de behandeling.

Klachten waarbij Transformational Cupping®️ kan helpen zijn onder andere hoofdpijn, nek-, schouder-, rug-, knie-, arm-, spier- en gewrichtsklachten, maar ook bij artrose, cellulitis, fibromyalgie, stress-gerelateerde klachten en bindweefselklachten of verklevingen inclusief littekenbehandeling (rondom litteken, minstens 6 maanden oud en goed genezen).

Over kirsten

Of je nu op zoek bent naar een cellulite behandeling of dagelijks last hebt van pijn en vermoeidheid in je lichaam, mijn missie blijft hetzelfde: jou laten stralen en je lekker in je vel laten zitten. 

Als gevolg van mijn eigen ervaringen met dagelijkse pijnen, vermoeidheid, fibromyalgie, depressies en endometriose, ben ik de wereld rondgereisd om steeds weer nieuwe – en soms juist eeuwenoude – technieken te ontdekken. Ik heb mezelf bekwaamd in deze methodes en nu bied ik het beste daarvan aan in mijn eigen praktijk, om jou te kunnen helpen!

Bij mij staat de mens als geheel centraal. Ik geloof dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat een holistische benadering daarom de beste resultaten oplevert. Samen gaan we op zoek naar de beste behandelingen en technieken die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het verminderen van cellulite, het verlichten van pijnklachten of het herwinnen van je energie, ik zet mijn kennis en expertise in om jou te ondersteunen.

Dus kom lang en laat mij je begeleiden op weg naar een stralend leven waarin jij je lekker in je vel voelt, zowel fysiek als mentaal.

 

60 min

€ 65

90 min

€ 90

120 min

€ 120

Pakketten (5x)

v.a € 300

Cupping pakketten (5x)

Pak je het liever in één goed aan dan zijn de pakketten echt iets voor!
Plan gelijk 5 afspraken in voor een optimaal resultaat en krijg door een leuke bonuskorting op!

Deze sessie met Kirsten was voor mij een nieuwe ervaring . We hebben een mooi voorgesprek gehad en Kirsten voelde aan waar ik mee zat. In de sessie zelf was het moeilijk om bij...
Lees verder
Anke
Deze sessie met Kirsten was voor mij een nieuwe ervaring. We hebben een mooi voorgesprek gehad en Kirsten voelde aan waar ik mee zat. In de sessie zelf was het moeilijk om bij mijn hoger zelf te komen, maar dat werd direct opgelost door te werken met IMS Een hele mooie eerste ervaring met qhht. Bedankt Kirsten! ❤️
Anke
Anke
Kirsten creëert en geeft ruimte en is gewoon een fantastisch mens . Daarnaast enorm gedreven in haar vak! Ze is een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Je bent in goede handen bij Kirsten!
Meechie
Kirsten creëert en geeft ruimte en is gewoon een fantastisch mens. Daarnaast enorm gedreven in haar vak! Ze is een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Je bent in goede handen bij Kirsten!
Kirsten creëert & geeft ruimte!
Meechie
Kirsten is een fantastische vrouw met tomeloze inzet en energie! Ze geeft nooit op tot ze het beoogde resultaat heeft behaald!
Ingrid
Kirsten is een fantastische vrouw met tomeloze inzet en energie! Ze geeft nooit op tot ze het beoogde resultaat heeft behaald!
Tomeloze Energie!
Ingrid
Ik heb zo’n mooie quantum hypnose sessie gehad met Kirsten . In het voorgesprek hebben wij al mijn thema’s doorgesproken. Zij heeft mij heel erg geholpen met het aanscherpen van hoe ik naar...
Lees verder
Paul
Ik heb zo’n mooie quantum hypnose sessie gehad met Kirsten. In het voorgesprek hebben wij al mijn thema’s doorgesproken. Zij heeft mij heel erg geholpen met het aanscherpen van hoe ik naar mijn thema’s kan kijken & het specifiek maken van mijn vragen. Daarna kon ik mij vol vertrouwen overgeven aan haar en de hypnose. Bij het terug luisteren van de dialoog met Hoger Zelf werd nog duidelijker hoe Kirsten op de juiste momenten doorvroeg of de vraag net even specifieker maakte om tot de meest complete antwoorden te komen. Geweldige antwoorden die mij meteen richting hebben gegeven op die thema’s die er voor mij toe doen. Ik ben Kirsten heel dankbaar voor de sessie en voor wat het mij gebracht heeft.
Op het juiste moment doorvragen!
Paul

Wat een reis was dit....Veel Hypnosessies gehad maar deze Quantumreis was wel even wat anders.. ...

Lees verder
Anne

Wat een reis was dit....Veel Hypnosessies gehad maar deze Quantumreis was wel even wat anders.. diep onder de indruk en wat beduusd kwam ik weer bij. Fascinerend waar je terecht komt in een vorig leven! En dan nog het gesprek met je Hoger Zelf.

Wat een reis was dit....
Anne
Helende Transformatie Voel me dankbaar voor de sessie van Kirsten. In het voorgesprek heeft er een helende transformatie plaats gevonden ...
Lees verder
Karin
Helende Transformatie Voel me dankbaar voor de sessie van Kirsten. In het voorgesprek heeft er een helende transformatie plaats gevonden in het familiesysteem. De kennis van Kirsten over hoogbegaafdheid heeft mij veel inzichten gegeven. De liefdevolle en rustige benadering maakte dat ik me veilig voelde. ook in de heerlijke hypnose. Dank je wel!
Helende Transformatie
Karin

De sessie met Kirsten was super! Kirsten kan goed analyseren en komt snel tot de kern. Daarnaast gaf...

Lees verder
Yolanda

De sessie met Kirsten was super! Kirsten kan goed analyseren en komt snel tot de kern. Daarnaast gaf ze me een veilig en vertrouwd gevoel en ontbrak ook de humor niet. De sessie was heel bijzonder en heeft me veel rust gebracht.

De sessie met Kirsten was super!
Yolanda

Trek die lagen van je af!

Als je voelt dat je vastloopt in het leven, of als je merkt dat bepaalde belemmeringen uit het verleden je tegenhouden om volledig te kunnen leven en genieten, dan is transformatiewerk een prachtige manier om jezelf te vernieuwen en meer vrijheid, stabiliteit en vertrouwen te ervaren.

Door het combineren van verschillende technieken zoals hypnotherapie, energetisch werk, voeding en ketonen, kan je jezelf bevrijden van trauma’s, blokkades en andere hindernissen die je belemmeren om volledig te kunnen leven en genieten. Het mooie aan transformatiewerk is dat het niet alleen kan leiden tot meer vrolijkheid en stabiliteit in het heden, maar ook tot meer vertrouwen in de toekomst.

Je zult merken dat transformatiewerk een proces van groei en ontwikkeling is, waarbij je jezelf op verschillende niveaus kunt transformeren. Het kan leiden tot meer rust en balans in je leven, waardoor je beter in staat bent om te genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Om het je makkelijker te maken hebben we alvast een paar pakketten voor je samengesteld. Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vol vrolijkheid, rust en balans door te beginnen met transformatiewerk. Je zult versteld staan van de positieve effecten die het kan hebben op jouw leven en welzijn. Start vandaag nog met jouw transformatie en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

all inclusive pakketten

Over Sean

Littekens, Fybromyalgie, pijnlijke plekken in je lichaam… 

Of het nu gaat om energetisch werk of niet, Sean heeft een neus voor waar de knelpunten zitten en weet precies hoe hij deze kan aanpakken. Het is bijna alsof zijn handen als magneetjes worden aangetrokken naar de pijnlijke plekken.

Afgelopen zomer heeft hij zijn kennis uitgebreid met Transformational Cupping® en cupping voelt naast massage een nog effectievere manier om pijnlijke plekken te behandelen, littekens te verminderen en jou daardoor nog beter in je vel te laten zitten. 

In het najaar gaat Sean een verdiepingsopleiding Wellness Masseur volgen, zodat hij zijn kennis en vaardigheden nog verder kan uitbreiden. Hij kijkt er enorm naar uit om jou nog beter te kunnen helpen en je te voorzien van de best mogelijke behandelingen. Als je op zoek bent naar een gepassioneerde masseur die jou kan helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van je algehele welzijn, dan is Sean de perfecte keuze voor jou!

Duo Cupping

Ervaar je graag Transformational Cupping® en wil je dit samen doen? Dan bieden wij DUO Cupping aan, waarbij je ons beiden krijgt. Tijdens deze unieke ervaring is er volop ruimte voor liefde en ontspanning. We nemen je mee op een reis door je lichaam, waarbij we blokkades en spanningen opsporen en deze met liefde en aandacht behandelen. En als er behoefte is aan een serieus gesprek of een traan, dan zijn we er ook voor je. Boek nu DUO Cupping en ervaar de liefde en ontspanning die we samen kunnen creëren.

 

Boek hier je DUO cupping

Transformational Cupping® Duo 2x 90 minuten

Een cupping sessie voor 2. Neem je collega, vriend (in), partner, familie mee en ervaar tegelijkertijd wat cupping voor jullie kan doen. (behandelaren Sean & Kirsten) 

 

 

Transformational Cupping® Duo 2x 120 minuten

Een cupping sessie voor 2. Neem je collega, vriend (in), partner, familie mee en ervaar tegelijkertijd wat cupping voor jullie kan doen. (behandelaren Sean & Kirsten)

 

 

Adres

Onbeperkt Jezelf Zijn

Kerstendijk 165
3079 EW Rotterdam

Ik ben er graag voor je, maar soms kan ik vanwege mijn sessies niet altijd de telefoon opnemen. Je kunt me het beste bereiken via WhatsApp of Instagram.
Ik kijk er naar uit om van je te horen en ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk te reageren!

WhatsApp

Stuur ons een e-mail