Hooikoorts

TRAUMA’S • CHRONISCHE PIJN • SLAAP • STAGNATIE • BLOKKADES • SPIRITUELE GROEI • ENERGIE • ZIELSMISSIE • VERLEDEN • VERSLAVINGEN • RELATIES • GEWICHT • ALLERGIEËN • ZIEKTES • ONBALANS • VERMOEIDHEID • RUST  • ONGEMAKKEN • LEVENSVRAGEN  • BALANS • HERSTEL • INZICHT

Energetisch Hooikoorts Traject

Haaaatsjie… Met alleen al de gedachte aan de lente en zomer, gaat je neus jeuken, je ogen tranen en je keel kriebelen. Ja, we hebben het over hooikoorts, de allergie die je het gevoel geeft dat je een allergische reactie hebt op de natuur zelf!

Als je op zoek bent naar een oplossing voor hooikoorts, kan Energetische Hypnose een effectieve methode zijn om de symptomen te verminderen. Door middel van hypnose en visualisatie kan ik je helpen om je immuunsysteem te versterken en de allergische reactie te verminderen. Zo kun je genieten van de lente en zomer zonder last te hebben van hooikoorts.

Als gekwalificeerde Energetische Hypnose-trainer kan ik je begeleiden bij het overwinnen van deze onzichtbare tegenstander. Samen kunnen we werken aan een gezonder en energieker leven. Boek nu een sessie en ontdek hoe Energetische Hypnose jou kan helpen bij het verminderen van hooikoorts.

Groei

Hypnose kan je helpen om dieper in jezelf te graven en verborgen overtuigingen, emoties of herinneringen te verkennen. Dit proces van zelfontdekking kan leiden tot persoonlijke groei, inzicht en heling.

Veilig

Hypnose is een natuurlijk proces waarbij jij in een ontspannen en gefocuste toestand bent. Vergelijkbaar als je volledig op gaat in een boek of film. Het is een vrijwillig proces en je behoudt altijd zelf de controle. 

ontspannend

Hypnose brengt een diepe staat van ontspanning teweeg, waardoor stress en spanning verminderen. Dit bevordert een gevoel van kalmte en welzijn.

Effectief

Tijdens hypnose worden suggesties gegeven die gericht zijn op het bevorderen van positieve veranderingen in gedrag, gewoonten of denkpatronen. Met 1 tot 3 sessies bereik je al je doel en hierdoor is het effectiever dan andere therapievormen. 

Hoe helpt Energetische heling mij?

Energetische hypnose is een diepe vorm van hypnose. Ontdek de oorzaken van problemen, los verborgen overtuigingen op en bevorder positieve veranderingen. Reset je systeem en ervaar persoonlijke groei en zelfontdekking met hypnose.

Hoe helpt mij dit?

JE HEBT LAST VAN JEUKENDE OF BRANDERIGE OGEN

Geen zorgen maken over vakanties en reizen die je gaat maken. Je hebt de juiste tools in handen om weer te genieten van buiten zijn. 

JE MOET VAAK NIEZEN, HEBT EEN LOOPNEUS OF VERSTOPTE NEUS

Dit traject kan je weer heerlijk naar buiten en genieten van de eerste zonnestralen als de lente start.

JE MOET VAAK HOESTEN OF HEBT LAST VAN JE KEEL

Dit traject kan je weer heerlijk naar buiten en genieten van de eerste zonnestralen als de lente start. 

JE KRIJGT MISSCHIEN WEL HOOFDPIJN VAN JE HOOIKOORTS OF ERVAART EEN SLECHTE CONCENTRATIE

Je weet dat je meer nodig hebt dan even een afvaltraject. Het zit dieper in je systeem verankert. Je kunt het niet verklaren maar wel voelen, veel is uit balans en je bent niet zelf in staat de balans terug te brengen. Het is niet een kwestie van niet willen maar je wordt door onbekende krachten gehinderd. Jij hebt echt een reset van je leven nodig en meer aandacht voor energiewerk. 

JE VOELT JE BENAUWD EN HEBT EEN GEBREK AAN ENERGIE. HIERDOOR SLAAP JE OOK SLECHTER EN BEN JE DUS OOK MINDER SCHERP.

Geen last meer van een verstopte neus tijdens het slapen, geen walrus geluiden meer dus. Weg met de snotdoekjes, hello! diepe slaap. Fris & Fruitig wakker worden. 

HEBT VAN ALLES AL GEPROBEERD

Je hebt van alles geprobeerd om hooikoorts symptomen te verminderen, maar zonder succes. Je bent klaar met medicijnen en wilt een andere weg inslaan. 

VOELT JE SOCIAAL ENORM BEPERKT

Je voelt je enorm beperkt in je sociale leven door je hooikoorts. Juist nu iedereen lekker naar buiten gaat moet jij keuzes maken of je wel of niet mee kunt en of je niet wakker wordt met een ontstoken oog of tonnen aan zakdoekjes mee moet nemen. 

VOELT JE MOE, OF MOEDELOOS, SLAAPT SLECHT

Je bent klaar met die strijd tegen hooikoorts. Je slaapt slecht, voelt je futloos en zonder energie. Je wordt er moedeloos van. Die branderige ogen of dat eeuwige genies.

ZOEKT EEN ALTERNATIEVE METHODE

Dit traject maakt gebruik van verschillende technieken om te werken aan jouw onderbewuste. Zo kunnen we blokkades oplossen, diepe overtuigingen aanpakken en rust en vrijheid creëren in jouw lichaam. Dit zal jou helpen om een gezonde relatie met eten en drinken te ontwikkelen en jouw doelen te bereiken. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan en die innerlijke rust vinden!

Treat Yourself

Relax. Enjoy.

Hoe is een energetische heling anders?

SUCCESVOL JE DOELEN BEHALEN.

Hmmm… Hoe dan?

In dit traject waar we ons gaan richten op jouw onderbewuste. Je denkt misschien dat je gewoon een loopneus hebt en dat het wel over gaat, maar ondertussen zit je vast in een vicieuze cirkel van niezen, jeukende ogen en een verstopte neus. En laten we het vooral niet hebben over die jeukende keel en die vermoeidheid die je de hele dag achtervolgt.

Met het hooikoorts traject gaan we op zoek naar die blokkades en overtuigingen die jouw hooikoorts in de weg staan. En ja, die zitten vaak diep verstopt in dat onderbewuste van jou. Maar met hypnose, NLP en EFT kunnen we die blokkades en overtuigingen aanpakken en oplossen.

We richten ons tijdens dit traject op het kalmeren van jouw immuunsysteem. Want laten we eerlijk zijn, een overactief immuunsysteem kan behoorlijk wat stress en ongemak veroorzaken. Je lichaam reageert overmatig op onschuldige stoffen zoals pollen en dat kan leiden tot hooikoorts, astma en andere allergieën.

En ja, dat betekent dat we verder gaan dan alleen medicijnen en neusspray. Want laten we eerlijk zijn, als dat de oplossing was geweest, dan had je dit traject niet nodig gehad. We gaan dieper graven en die blokkades en overtuigingen aanpakken. Het klinkt misschien wat bijzonder,  maar hey, als dat betekent dat je straks weer vrij kunt ademen zonder te niezen als een gek, dan is het dat toch allemaal waard?

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan en die blokkades doorbreken! Want voor je het weet, kun je straks weer genieten van die heerlijke zomerse dagen zonder dat je constant loopt te snotteren en te niezen.

Over kirsten

Ik begrijp heel goed hoe hooikoorts je leven kan beheersen. Als kind ontwikkelde ik ook hooikoorts en dat had ik tot 2 jaar terug nog steeds. Ik gebruikte van alles aan medicatie, van de huisarts of drogist. Ik ging naar fysiotherapie om mijn rug in te tapen tegen de hooikoorts. Dan nog kon ik mijn regelmaat mijn lenzen niet meer in, had ik dikke ontstoken ogen, niesde ik overal waar ik kwam in de lente en zomer en zag ik er soms tegenop om op vakantie te gaan in een groene omgeving. 

 Ondertussen ken ik de kracht van deze bijzondere mix aan therapieën en weet ik dat ik aan hooikoorts doe en dat ik het niet heb. Ik heb nu de tools in handen, dat wanneer ik maar iets voel opkomen ik het direct de kop in kan drukken en dus beter luister naar mijn lichaam wat het nodig heeft .

Klinkt misschien wat zweverig of ver van mijn bed, maar het zijn simpele en makkelijke manieren die ik je ga aanleren naast het kalmeren van je immuunsysteem.  Ondertussen is mijn immuunsysteem rustig als het gaat om hooikoorts en dat kan bij jou dus ook!

Mijn werkwijze ligt dus niet op medicijnen, neusspray en andere behandelingen. Het ligt op onderbewuste patronen, kalmeren van je immuunsysteem of andere zaken die je onbewust hinderen. Het komt allemaal aan bod. Met een beetje zelfspot en humor, maar alles vanuit liefde om jou weer te laten stralen en jezelf te vinden.
Wees Onbeperkt Jezelf!

 

Een helingsproces van welk onderwerp dan ook, gaat meestal over veel meer dan dat. Het is een totale transformatie van je leven.

Misschien voel je je wel sociaal beperkt door je hooikoorts, of helpt het jou om wat vaker nee te mogen zeggen.

Tijdens het traject gaan we samen ontdekken waarom die hooikoorts er is en wat het je brengt, om vervolgens direct afscheid ervan te nemen.

Door deze diepgaande benadering kun je een blijvende verandering ervaren en je leven op een positieve manier transformeren.

Kirsten

Boek je Hooikoorts traject hier

Energetische Hooikoorts € 450

Traject van 3 energetische sessies. 
Bonus MP3 om thuis te beluisteren.  

 

ENERGETISCHE Hooikoorts plus € 625

Traject van 3 energetische sessies
Extra 2 Transformational Cupping® Sessies van 90 min
Bonus MP3 om thuis te beluisteren.   

 

Een magische reis….

NAAR INNERLIJKE VERANDERING

Stel je voor dat je op een zachte wolk drijft, omringd door rustgevende muziek en de kalmerende stem van onze therapeut. Terwijl je in een staat van trance bent, worden suggesties en visualisaties gebruikt om je te helpen veranderingen aan te brengen in je gedachten, gevoelens en gedrag. Het is als een droom die uitkomt, waarbij je jezelf kunt bevrijden van negatieve patronen en beperkende overtuigingen.

Onze magische reis naar innerlijke verandering is niet alleen leuk, maar ook effectief! Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hypnotherapie kan helpen bij het verminderen van angst, depressie en fysieke pijn. Het kan ook helpen bij het verbeteren van slaapproblemen, het stoppen met roken en het verminderen van stress.

VOORDELEN

Onze holistische aanpak bevordert niet alleen de genezing van aandoeningen, maar ook de persoonlijke groei en ontwikkeling. Hypnotherapie is een veilige en natuurlijke behandeling die geen bijwerkingen heeft. Het is leuk en ontspannend om deel te nemen aan onze magische reis naar innerlijke verandering! Ik ben er voor je om je te ondersteunen en maak je klaar voor een magische reis naar innerlijke verandering met hypnotherapie!

WERKT DAT DAN?

Hypnotherapie is een van de meest effectieve manieren van therapie. In het blad psychotherapy kwam na 3-jarig onderzoek hypnotherapie uit de bus als de meest effectieve therapie wanneer je het vergeleek met psychotherapie en gedragstherapie. De cijfers spreken voor zich.

%

PSYCHOTHERAPIE NA 600 SESSIES

%

GEDRAGSTHERAPIE NA 22 SESSIES

%

HYPNOTHERAPIE NA 6 SESSIES

Deze sessie met Kirsten was voor mij een nieuwe ervaring . We hebben een mooi voorgesprek gehad en Kirsten voelde aan waar ik mee zat. In de sessie zelf was het moeilijk om bij...
Lees verder
Anke
Deze sessie met Kirsten was voor mij een nieuwe ervaring. We hebben een mooi voorgesprek gehad en Kirsten voelde aan waar ik mee zat. In de sessie zelf was het moeilijk om bij mijn hoger zelf te komen, maar dat werd direct opgelost door te werken met IMS Een hele mooie eerste ervaring met qhht. Bedankt Kirsten! ❤️
Anke
Anke
Kirsten creëert en geeft ruimte en is gewoon een fantastisch mens . Daarnaast enorm gedreven in haar vak! Ze is een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Je bent in goede handen bij Kirsten!
Meechie
Kirsten creëert en geeft ruimte en is gewoon een fantastisch mens. Daarnaast enorm gedreven in haar vak! Ze is een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Je bent in goede handen bij Kirsten!
Kirsten creëert & geeft ruimte!
Meechie
Kirsten is een fantastische vrouw met tomeloze inzet en energie! Ze geeft nooit op tot ze het beoogde resultaat heeft behaald!
Ingrid
Kirsten is een fantastische vrouw met tomeloze inzet en energie! Ze geeft nooit op tot ze het beoogde resultaat heeft behaald!
Tomeloze Energie!
Ingrid
Ik heb zo’n mooie quantum hypnose sessie gehad met Kirsten . In het voorgesprek hebben wij al mijn thema’s doorgesproken. Zij heeft mij heel erg geholpen met het aanscherpen van hoe ik naar...
Lees verder
Paul
Ik heb zo’n mooie quantum hypnose sessie gehad met Kirsten. In het voorgesprek hebben wij al mijn thema’s doorgesproken. Zij heeft mij heel erg geholpen met het aanscherpen van hoe ik naar mijn thema’s kan kijken & het specifiek maken van mijn vragen. Daarna kon ik mij vol vertrouwen overgeven aan haar en de hypnose. Bij het terug luisteren van de dialoog met Hoger Zelf werd nog duidelijker hoe Kirsten op de juiste momenten doorvroeg of de vraag net even specifieker maakte om tot de meest complete antwoorden te komen. Geweldige antwoorden die mij meteen richting hebben gegeven op die thema’s die er voor mij toe doen. Ik ben Kirsten heel dankbaar voor de sessie en voor wat het mij gebracht heeft.
Op het juiste moment doorvragen!
Paul

Wat een reis was dit....Veel Hypnosessies gehad maar deze Quantumreis was wel even wat anders.. ...

Lees verder
Anne

Wat een reis was dit....Veel Hypnosessies gehad maar deze Quantumreis was wel even wat anders.. diep onder de indruk en wat beduusd kwam ik weer bij. Fascinerend waar je terecht komt in een vorig leven! En dan nog het gesprek met je Hoger Zelf.

Wat een reis was dit....
Anne
Helende Transformatie Voel me dankbaar voor de sessie van Kirsten. In het voorgesprek heeft er een helende transformatie plaats gevonden ...
Lees verder
Karin
Helende Transformatie Voel me dankbaar voor de sessie van Kirsten. In het voorgesprek heeft er een helende transformatie plaats gevonden in het familiesysteem. De kennis van Kirsten over hoogbegaafdheid heeft mij veel inzichten gegeven. De liefdevolle en rustige benadering maakte dat ik me veilig voelde. ook in de heerlijke hypnose. Dank je wel!
Helende Transformatie
Karin

De sessie met Kirsten was super! Kirsten kan goed analyseren en komt snel tot de kern. Daarnaast gaf...

Lees verder
Yolanda

De sessie met Kirsten was super! Kirsten kan goed analyseren en komt snel tot de kern. Daarnaast gaf ze me een veilig en vertrouwd gevoel en ontbrak ook de humor niet. De sessie was heel bijzonder en heeft me veel rust gebracht.

De sessie met Kirsten was super!
Yolanda

Hoe ziet een sessie eruit?

 

Energetische sessies duren ongeveer tussen de 2 en 3 uur per sessie. De sessie wordt nooit gehaast, er is tijd genoeg.
Drink geen caffeïne houdende dranken van te voren. Hou ook na de sessie tijd voor jezelf aan, plan zeker niet iets stressvols voor of na de sessie om een zo optimaal resultaat te behalen. 

Het traject bestaat uit:

Energetische sessies.  Transformational Cupping®. bij het PLUS pakket. 

Welkomstgesprek

Het begin van je reis!

We beginnen de sessie met een uitgebreid gesprek waarin je ons alles vertelt over jezelf en je levensverhaal. We bespreken belangrijke gebeurtenissen en relaties in je leven, en hoe deze mogelijk hebben bijgedragen aan de problemen of uitdagingen die je nu ervaart.
Na de sessie houden we een korte evaluatie en laat ik je goed in het hier en nu terugkomen voordat je weer naar huis gaat. 

Hypnose

Tijdens de sessie ga je in een diepe staat van ontspanning en word je begeleid naar een plek waar we gaan werken aan jouw probleem.  

Energetische Healing of Transformational Cupping®

Een energetische sessie zet je hele systeem in een Reset. Laat alle oude blokkades en overtuigingen los en begin met een schone lei. Dit zit alleen in het PLUS programma. 
Transformational Cupping® sessies duren 90 minuten. We halen hiermee afvalstoffen en blokkades uit het lichaam zodat er meer lucht onstaat en je vrijer kunt bewegen. 

Duur van het traject

Sessies duren ongeveer 2 tot 3 uur.
Transformational Cupping® is 90 minuten. Hou na de tijd even tijd vrij voor jezelf en drink voldoende water om alles af te voeren.
Afhankelijk van je wens spreiden we het traject uit over een periode van 2 tot 3 maanden. 
Het is altijd mogelijk om extra losse sessies of behandelingen te boeken als je daar behoefte aan hebt. 

Prijzen

Na dit traject

Dit live traject is zo in elkaar gezet dat we niet fysieke, maar ook mentale, emotionele en spirituele aspecten van gezondheid aan pakken.
We geloven dat het belangrijk is om het hele lichaam te behandelen en niet alleen specifieke symptomen.
Onze aanpak omvat daarom ook holistische en energetische healingtechnieken, die gericht zijn op het in balans brengen van de energie in het lichaam en het bevorderen van genezing op alle niveaus.
Na het traject ben jij in staat hoe je de technieken kunt kunt gebruiken om je immuunsysteem te versterken en de allergische reactie te verminderen. Zo kun je genieten van de lente en zomer zonder last te hebben van hooikoorts.

“Energy healing comes from within. Every person holds the key to their own healing”

 

Veel gestelde vragen

WELKE TECHNIEKEN GEBRUIK JE?

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken waaronder Hypnose, NLP, Regressietherapie en energetisch werk. Het is juist de mix die het zo sterk maakt. Geen zorgen over die hypnose overigens… het is gewoon een soort dagdromen alleen dan met een specifiek doel voor ogen. Je kunt nog steeds alles horen en doen alleen je wil dat niet meer omdat je heerlijk wegdroomt in mijn verhaal. 

WAT is het VOORDEel VAN DEZE MIX?

Onze technieken, waaronder hypnose, NLP en EFT, zijn veilig en kennen geen bijwerkingen. Tijdens de sessies bevind je je in een ontspannen staat. Hypnose werkt specifiek op het onderbewuste en hierdoor kunnen wij suggesties meegeven die jouw immuunsysteem kalmeren en nieuwe gewoontes aanleren. 

HOE WERKEN DE TECHNIEKEN SAMEN ?

Hypnose, EFT, NLP Regressietherapie en hooikoorts – een onwaarschijnlijke combinatie, maar het werkt als een zonnetje! Door je geest in een staat van ontspanning en focus te brengen, kunnen we je immuunsysteem kalmeren en opnieuw programmeren. 

Het beste van alles is dat we niet alleen naar je lichaam kijken, maar ook naar je geest. Ik wil dat je je goed voelt van binnen en van buiten. Dus, laten we het immuumsysteem  kalmeren, die focus versterken en die suggesties accepteren om die veranderingen in gedrag en denken aan te brengen die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Hypnose is als een soort mentale massage, waarbij je geest in een staat van diepe ontspanning en focus wordt gebracht. Het is eigenlijk alsof je jezelf een pauze geeft van de chaos van het dagelijks leven en je je volledig richt op één specifiek doel. Het mooie van hypnose is dat het niet alleen gericht is op het veranderen van gedrag of denken, maar ook op het verbeteren van je algehele welzijn en balans

WERKT DIT OP LANGE TERMIJN?

Met deze mix aan therapieën kun je zeker de uitdaging aan gaan op de lange termijn. In 2 tot 3 sessies ben je klaar met je Hooikoorts.

Dus als je op zoek bent naar een holistische benadering om van je hooikoorts af te komen en die zich richt op de lange termijn, dan zit je bij mij op de juiste plek.

WAT KAN IK VERWACHTEN TIJDENS EEN SESSIE?

Tijdens de sessies tegen hooikoorts gaan we eerst bekijken wat de onderliggende gedachtes zijn. We houden dus eerst een intake gesprek.  Daarna zal ik je in een ontspannen toestand brengen. Dit is de perfecte staat om suggesties te ontvangen die gericht zijn op het kalmeren van je immuunsysteem en het verminderen van de reactie op allergenen zoals pollen.

In deze staat van ontspanning en focus zal ik je helpen om diep in jezelf te kijken en je bewust te worden van de onbewuste patronen die je hooikoorts symptomen verergeren. Door suggesties te geven die gericht zijn op het kalmeren van je immuunsysteem, zal ik je helpen om nieuwe en gezonde gewoonten te ontwikkelen die je hooikoorts symptomen wegnemen of in grote mate verminderen.

Het beste van alles is dat deze suggesties gericht zijn op het kalmeren van je immuunsysteem en het verminderen van de reactie op allergenen. Dit betekent dat je veranderingen zult ervaren zonder dat je er zelfs maar bewust bij betrokken bent. Het is als het planten van een zaadje in je onderbewustzijn, dat zal groeien en bloeien tot een gezonder, gelukkiger en meer comfortabel leven zonder hooikoorts. 

Wat moet ik aan?

Draag iets comfortabels en los zittends. Je bent ongeveer 2-3 uur in de praktijk. Neem gerust een lichte trui mee als je het koud hebt. We dragen geen schoenen,  dus neem gerust een paar sokken mee als je dat wilt.

WAT NEEM IK MEE NAAR DE SESSIE?

Neem gerust een lichte snack mee om na je sessie te hebben als je dat wilt. We hebben voldoende water en thee in de praktijk staan. 

HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

Energetische Helings sessies duren tussen de 2 en 3 uur. Het plaatsen van de maagband duurt ook ongeveer 2,5 uur. 
De Transformational Cupping® Sessies duren 90 minuten. 

VOORBEREIDING

Als voorbereiding krijg je een vragenlijst. Na de sessie krijgt je een MP3 mee, luister deze zo vaak als nodig. In het begin zal je deze vaker beluisteren om een nieuwe balans te vinden.

Bekijk voor jezelf eens waar je de meeste hindernissen ondervind. Als je wilt mag je dat opschrijven. 

Tijdens het beluisteren van de ondersteunende mp3 val ik in slaap, is dat echt niet erg?

Ook wanneer je in slaapt dommelt tijdens het beluisteren van de MP3 werkt hij nog prima. Je onderbewuste luistert namelijk nog gewoon mee. Net zo goed als je wakker wordt wanneer iemand je roept. Je onderbewuste is alert, ook als je net in slaap valt. 

KAN IEDEREEN in HYPNOse ?

Jazeker! Sterker je hypnotiseert jezelf dagelijks al, net voordat je in slaap valt en net voordat je wakker wordt. Misschien zelfs wel vaker… Als je in de auto zit en opeens denkt.. huh ben ik hier al! Je zat even in een hypnotische trance. 

Maak je dus geen zorgen, je blijft niet voor altijd in hypnose hangen. Het is eigenlijk behoorlijk vergelijkbaar met dagdromen. Je geest wordt in een staat van ontspanning en focus gebracht, waardoor je vatbaarder bent voor suggesties die gericht zijn op veranderingen in gedrag of denken.

En als je je afvraagt hoe lang je in deze staat zult blijven, dan heb ik goed nieuws voor je. Je komt vanzelf terug naar een normale bewustzijnstoestand, net als wanneer je wakker wordt uit een dutje. En als je tijdens de sessie in slaap valt, dan is dat ook prima. Je zult gewoon terugkeren naar die normale toestand wanneer je weer ontwaakt.

Dus maak je geen zorgen, laat die geest ontspannen en geniet van de voordelen van hypnose!

Stuur een e-mail

Onbeperkt Jezelf Zijn

Praktijk voor Hypnotherapie &  Transformatieve therapie, Quantum Hypnose, Transformational Cupping®

 

Adres

Kerstendijk 165
3079 EW Rotterdam
(+31) 06 30 14 4983

 Het makkelijkste bereik je mij via whatsapp

WhatsApp

Openingstijden

Ma – Vrij: 9:00 18:00 uur

Whatsapp 24/7 binnen 24 uur reactie​​

E-mail 24/7 binnen 24 uur een reactie