Energetische

Virtuele Maagband

TRAUMA’S • CHRONISCHE PIJN • SLAAP • STAGNATIE • BLOKKADES • SPIRITUELE GROEI • ENERGIE • ZIELSMISSIE • VERLEDEN • VERSLAVINGEN • RELATIES • GEWICHT • ALLERGIEËN • ZIEKTES • ONBALANS • VERMOEIDHEID • RUST  • ONGEMAKKEN • LEVENSVRAGEN  • BALANS • HERSTEL • INZICHT

Energetische Virtuele Maagband

Misschien ben je er al eens in geslaagd om af te vallen, maar was het moeilijk om het vol te houden.

Met de Energetische Virtuele Maagband kun jij op een effectieve manier afvallen zonder een fysieke ingreep. Door middel van hypnose en visualisatie wordt er een virtuele maagband geplaatst, waardoor jij minder zult eten en sneller vol zit.

Ontdek hoe je in slechts enkele sessies kunt werken aan het verslaan van deze onzichtbare tegenstanders, zodat je een gezonder en fitter lichaam kunt krijgen. Mijn aanpak richt zich niet alleen op het ontmaskeren van deze blokkades, maar ook op het aanleren van technieken om ze te slim af te zijn en gezonde gewoontes te ontwikkelen die je op de lange termijn kunt vasthouden.

Als gekwalificeerde Energetische Virtuele Maagband-trainer kan ik jou helpen om deze krachtige methode te ervaren. Door mijn begeleiding kun jij op een gezonde en duurzame manier afvallen en werken aan een gezonde levensstijl. Aarzel niet en boek nu nog je sessie.

Groei

Hypnose kan je helpen om dieper in jezelf te graven en verborgen overtuigingen, emoties of herinneringen te verkennen. Dit proces van zelfontdekking kan leiden tot persoonlijke groei, inzicht en heling.

Veilig

Hypnose is een natuurlijk proces waarbij jij in een ontspannen en gefocuste toestand bent. Vergelijkbaar als je volledig op gaat in een boek of film. Het is een vrijwillig proces en je behoudt altijd zelf de controle. 

ontspannend

Hypnose brengt een diepe staat van ontspanning teweeg, waardoor stress en spanning verminderen. Dit bevordert een gevoel van kalmte en welzijn.

Effectief

Tijdens hypnose worden suggesties gegeven die gericht zijn op het bevorderen van positieve veranderingen in gedrag, gewoonten of denkpatronen. Met 1 tot 3 sessies bereik je al je doel en hierdoor is het effectiever dan andere therapievormen. 

Hoe helpt Energetische heling mij?

Energetische hypnose is een diepe vorm van hypnose. Ontdek de oorzaken van problemen, los verborgen overtuigingen op en bevorder positieve veranderingen. Reset je systeem en ervaar persoonlijke groei en zelfontdekking met hypnose.

Wanneer kies ik voor een energetische maagband?

BENT EEN EXPERT OP HET GEBIED VAN DIETEN

Je hebt al van alles geprobeerd. Geen dieet en jij hebt het gedaan. Toch ben je nog niet op je streefgewicht. Of ben je er zelfs heel ver vandaan. Je denkt dat er bij jou op energetisch gebied nog meer moet gebeuren. Je denkt misschien aan het in balans brengen van je chakra’s, of gebeurtenissen uit het verleden die nog hangen.

MAAKT JE ZORGEN OVER JE GEZONDHEID

Je maakt je zorgen over je gezondheid en terecht. Overgewicht brengt de nodige gezondheidsrisico’s met zich mee en je bent daar helemaal klaar mee. Daarnaast voel je niet goed wanneer je vol zit en denkt dat de maagband je daar bij kan helpen. 

VOELT JE MOE, OF MOEDELOOS

Natuurlijk zorgt overgewicht ervoor dat je misschien moe of moedeloos kunt voelen, maar je hebt toch het idee dat er bij jou meer speelt. Zijn er energieën niet in balans? Hangt er nog wat aan je? Heb je veel trauma’s meegemaakt die nog niet verwerkt zijn. Je weet zeker, dit is niet alleen afvallen, hier speelt meer. 

ZOEKT EEN BUDDY, STEUNTJE IN DE RUG

Je weet dat je meer nodig hebt dan even een afvaltraject. Het zit dieper in je systeem verankert. Je kunt het niet verklaren maar wel voelen, veel is uit balans en je bent niet zelf in staat de balans terug te brengen. Het is niet een kwestie van niet willen maar je wordt door onbekende krachten gehinderd. Jij hebt echt een reset van je leven nodig en meer aandacht voor energiewerk. 

Na het traject: EET JE NAAR BEHOEFTE

Dit traject leert je weer naar jouw lichaam te luisteren. Zo kun je kleine maaltijden eten en stoppen wanneer je vol zit. Op deze manier krijg je meer controle over jouw eetgewoonten en werk je aan een gezondere levensstijl.

Na het traject: LUISTER JE NAAR DE SIGNALEN VAN JE LICHAAM.

Het Energetische Maagband Traject leert je weer luisteren naar je lichaam en hierdoor leer je weer wanneer vol vol is.  Je krijgt tevens een MP3 van mij “weg met die suikers”, je zult na een paar dagen al merken dat jouw suikerbehoefte afneemt. Dit is een belangrijke stap in het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een gezondere levensstijl.  

Na het Traject: Niet MEER DIEËTEN

In dit traject gaan we samen op zoek naar jouw unieke levensstijl als het gaat om eten en drinken. Ieder mens is namelijk uniek en heeft daarom ook een unieke aanpak nodig. Door de juiste balans te vinden voor jou en jouw lichaam, zal het niet meer voelen als diëten en kun je een gezonde basis leggen voor de rest van jouw leven. De maagband zal je hierbij ondersteunen

Na het traject: BEN JIJ IN CONTROLE

Dit traject zal ervoor zorgen dat je niet langer een emotie-eter bent en alles onder controle hebt. Je leert wat goed is voor jouw lichaam en hoe je dit kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Hierdoor kun je “NEE” zeggen en grenzen stellen op alle vlakken van jouw leven. Dit zal jou helpen om een gezonde balans te vinden en te behouden.

PAKKEN WE JE BLOKKADES AAN

Dit traject maakt gebruik van verschillende technieken om te werken aan jouw onderbewuste. Zo kunnen we blokkades oplossen, diepe overtuigingen aanpakken en rust en vrijheid creëren in jouw lichaam. Dit zal jou helpen om een gezonde relatie met eten en drinken te ontwikkelen en jouw doelen te bereiken. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan en die innerlijke rust vinden!

Treat Yourself

Relax. Enjoy.

Hoe is een energetische virtuele maagband anders?

SUCCESVOL JE DOELEN BEHALEN.

HERKEN JE DAT?

Je begint steeds wel enthousiast aan een nieuw dieet en eventjes gaat het ook wel goed, maar dan gebeurt het.. die ene verjaardag zorgde ervoor dat je toch je dieet losliet en niet voor één dag, maar gewoon helemaal.

Of je valt na een paar weken nog maar zo weinig af dat je het te zwaar vind en tijdens een zwak moment duik je toch de kast in.

Je hebt, waarschijnlijk al van alles geprobeerd om af te vallen, je bent nog steeds niet op je streefgewicht en ondertussen de wanhoop nabij. 

Bij elke poging lijk je wel verder van je doelen af te staan in plaats van dichterbij. Je zelfbeeld wordt alleen maar slechter tot een punt dat je denkt dat afvallen gewoon niet voor jou gemaakt is. 

Er is een alternatieve methode, die ook kan helpen afvallen, al denken veel mensen daar in eerste instantie niet aan. De meeste programma’s richten zich op voeding en beweging. Natuurlijk is dat een belangrijk onderdeel van het afvalproces, maar jij bent ondertussen een expert in voeding en weet heel goed dat dagelijks een wandeling of wat grondoefeningen voor je kunnen doen. 

Mijn programma bestaat dus voor het grootste over dat andere gedeelte waarom je nog niet op je streefgewicht bent. In dit geval gaan we ook nog gebruik maken van Energetisch Werk en de Enegetische Virtuele Maagband. 

Over kirsten

Als hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het aanpakken van verschillende hindernissen en het creëren van een positieve verandering in jouw leven. Als gecertificeerd hypnotherapeut en energetisch hypnotherapeut help ik je op unieke wijze om weer volop van het leven te genieten. Ik richt mij volledig op een persoonlijke aanpak die op maat is gemaakt voor jou, waardoor het slagingspercentage hoger is.

Of het nu gaat om angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, stoppen met roken, afvallen, trauma, depressie, stress of burn-out, ik help je om deze hindernissen aan te pakken en weer sterk in je vel te zitten. Als gekwalificeerde energetische virtuele maagband-trainer kan ik je helpen om op een gezonde en duurzame manier af te vallen zonder een fysieke ingreep. Door middel van hypnose en visualisatie wordt er een virtuele maagband geplaatst, waardoor jij minder zult eten en sneller vol zit.

Door mijn eigen levenservaringen en die van anderen heb ik inzicht gekregen in de vaak beperkende gedachten van ons brein. Ik help jou op unieke wijze om weer echt te leren leven en de beperkende gedachten los te laten. Recht door zee met wat humor.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Als hypnotherapeut die zich richt op een persoonlijke aanpak en een hoger slagingspercentage, ben je bij mij aan het juiste adres.

 

AFVALLEN GAAT EIGENLIJK NOOIT OVER AFVALLEN.

HET GAAT OM EEN TOTALE TRANSFORMATIE VAN JE LEVEN.

“NEE” DURVEN ZEGGEN, GRENZEN STELLEN, RUST PAKKEN EN GAAN DOEN WAT JE LEUK VIND.”

Kirsten

Het energetische virtuele maagband traject

Een virtuele maagband met hypnose is een alternatieve methode om af te vallen zonder daadwerkelijk een fysieke maagband te laten plaatsen. Tijdens een hypnosesessie wordt het onderbewustzijn geprogrammeerd om te geloven dat er een maagband is geplaatst, waardoor je automatisch kleinere porties gaat eten en sneller verzadigd raakt. Dit kan helpen om af te vallen en een gezonde relatie met eten te ontwikkelen.

Deze methode is bijzonder omdat het gericht is op het onderbewustzijn, waar veel van onze eetgewoonten en overtuigingen zijn opgeslagen. Door het onderbewustzijn te programmeren, kan het gemakkelijker worden om veranderingen in ons eetgedrag aan te brengen en af te vallen. 

Een operatie voor mensen met overgewicht kan vaak erg gecompliceerd zijn, omdat de organen al veel vet hebben moeten ze harder werken om het gezond te houden. Hierdoor zijn de risico’s en complicaties bij een operatie groter.

Met de virtuele maagband ervaart je lichaam alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst, waardoor je hetzelfde voldane gevoel krijgt als bij een fysieke maagband, maar dan zonder alle nadelen!

Er is geen narcose nodig, dus je hoeft niet bang te zijn voor onaangename bijwerkingen. Bovendien zijn er geen littekens en hoef je niet te herstellen van een operatie. De virtuele maagband past zich aan aan het voedsel dat je eet, zodat je alles kunt blijven eten, maar uiteraard veel minder. En er blijft niets “hangen”.

Je hoeft niet in het ziekenhuis te verblijven en kunt gewoon thuis blijven terwijl je afslankt. Sterker nog, de resultaten zijn vaak beter omdat we met dit programma ook de oorzaak van overeten aanpakken!

We zullen samen kijken naar de redenen waarom je zoveel weegt en/of eet. Er is namelijk altijd een oorzaak te vinden voor het gewicht dat je nu hebt, maar deze oorzaak is vaak onderbewust. Hier kan je nu dus nog geen weet van hebben, maar ergens heeft je onderbewuste een patroon opgebouwd. Onderbewuste patronen kunnen ervoor zorgen dat diëten niet werken, omdat het ervoor zorgt dat je op hetzelfde gewicht blijft. Wellicht om je te beschermen en veilig te houden, alleen heb je dat patroon nu niet meer nodig.

Met deze mix aan therapieën kunnen we deze oorzaak opsporen en mogen die patronen losgelaten worden. We transformeren ze, zodat het je helpt om af te vallen. Daarnaast kunnen we ook energetisch werk doen om een nieuwe balans in je lichaam te creëren. Dit kan helpen om blokkades op te heffen en je lichaam weer in harmonie te brengen. Zo gaan we dus op verschillende manieren en lagen aan de slag om ervoor te zorgen dat je op gewicht komt en vooral ook op gewicht blijft.

Dit is een intensiever traject dan het gewone afvaltraject dat ik ook aanbied. We gaan namelijk nog dieper om hindernissen en blokkades op te lossen.
Daarnaast is er veel meer aandacht voor onderbewuste programma’s in je systeem.
Is er meer aandacht voor trauma’s die je hebt opgelopen en gaan we daar mee aan de slag.
Het gaat meer over grenzen stellen en je op alle vlakken in je leven sterker maken.

Boek je energetische virtuele maagband traject hier

Energetische Virtuele maagband € 699

Traject van 3 energetische sessies inclusief het plaatsen van de maagband. 
Extra 2 Transformational Cupping Sessies.

3 Bonus MP3 om thuis te beluisteren.  

 

ENERGETISCHE VIRTUELE MAAGBAND plus € 999

Traject van 4 energetische sessies inclusief het plaatsen van de maagband. 
Extra 3 Transformational Cupping® Sessies.

3 Bonus MP3 om thuis te beluisteren.   

 

Een magische reis….

NAAR INNERLIJKE VERANDERING

Stel je voor dat je op een zachte wolk drijft, omringd door rustgevende muziek en de kalmerende stem van onze therapeut. Terwijl je in een staat van trance bent, worden suggesties en visualisaties gebruikt om je te helpen veranderingen aan te brengen in je gedachten, gevoelens en gedrag. Het is als een droom die uitkomt, waarbij je jezelf kunt bevrijden van negatieve patronen en beperkende overtuigingen.

Onze magische reis naar innerlijke verandering is niet alleen leuk, maar ook effectief! Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hypnotherapie kan helpen bij het verminderen van angst, depressie en fysieke pijn. Het kan ook helpen bij het verbeteren van slaapproblemen, het stoppen met roken en het verminderen van stress.

VOORDELEN

Onze holistische aanpak bevordert niet alleen de genezing van aandoeningen, maar ook de persoonlijke groei en ontwikkeling. Hypnotherapie is een veilige en natuurlijke behandeling die geen bijwerkingen heeft. Het is leuk en ontspannend om deel te nemen aan onze magische reis naar innerlijke verandering! Ik ben er voor je om je te ondersteunen en maak je klaar voor een magische reis naar innerlijke verandering met hypnotherapie!

WERKT DAT DAN?

Hypnotherapie is een van de meest effectieve manieren van therapie. In het blad psychotherapy kwam na 3-jarig onderzoek hypnotherapie uit de bus als de meest effectieve therapie wanneer je het vergeleek met psychotherapie en gedragstherapie. De cijfers spreken voor zich.

%

PSYCHOTHERAPIE NA 600 SESSIES

%

GEDRAGSTHERAPIE NA 22 SESSIES

%

HYPNOTHERAPIE NA 6 SESSIES

Deze sessie met Kirsten was voor mij een nieuwe ervaring . We hebben een mooi voorgesprek gehad en Kirsten voelde aan waar ik mee zat. In de sessie zelf was het moeilijk om bij...
Lees verder
Anke
Deze sessie met Kirsten was voor mij een nieuwe ervaring. We hebben een mooi voorgesprek gehad en Kirsten voelde aan waar ik mee zat. In de sessie zelf was het moeilijk om bij mijn hoger zelf te komen, maar dat werd direct opgelost door te werken met IMS Een hele mooie eerste ervaring met qhht. Bedankt Kirsten! ❤️
Anke
Anke
Kirsten creëert en geeft ruimte en is gewoon een fantastisch mens . Daarnaast enorm gedreven in haar vak! Ze is een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Je bent in goede handen bij Kirsten!
Meechie
Kirsten creëert en geeft ruimte en is gewoon een fantastisch mens. Daarnaast enorm gedreven in haar vak! Ze is een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Je bent in goede handen bij Kirsten!
Kirsten creëert & geeft ruimte!
Meechie
Kirsten is een fantastische vrouw met tomeloze inzet en energie! Ze geeft nooit op tot ze het beoogde resultaat heeft behaald!
Ingrid
Kirsten is een fantastische vrouw met tomeloze inzet en energie! Ze geeft nooit op tot ze het beoogde resultaat heeft behaald!
Tomeloze Energie!
Ingrid
Ik heb zo’n mooie quantum hypnose sessie gehad met Kirsten . In het voorgesprek hebben wij al mijn thema’s doorgesproken. Zij heeft mij heel erg geholpen met het aanscherpen van hoe ik naar...
Lees verder
Paul
Ik heb zo’n mooie quantum hypnose sessie gehad met Kirsten. In het voorgesprek hebben wij al mijn thema’s doorgesproken. Zij heeft mij heel erg geholpen met het aanscherpen van hoe ik naar mijn thema’s kan kijken & het specifiek maken van mijn vragen. Daarna kon ik mij vol vertrouwen overgeven aan haar en de hypnose. Bij het terug luisteren van de dialoog met Hoger Zelf werd nog duidelijker hoe Kirsten op de juiste momenten doorvroeg of de vraag net even specifieker maakte om tot de meest complete antwoorden te komen. Geweldige antwoorden die mij meteen richting hebben gegeven op die thema’s die er voor mij toe doen. Ik ben Kirsten heel dankbaar voor de sessie en voor wat het mij gebracht heeft.
Op het juiste moment doorvragen!
Paul

Wat een reis was dit....Veel Hypnosessies gehad maar deze Quantumreis was wel even wat anders.. ...

Lees verder
Anne

Wat een reis was dit....Veel Hypnosessies gehad maar deze Quantumreis was wel even wat anders.. diep onder de indruk en wat beduusd kwam ik weer bij. Fascinerend waar je terecht komt in een vorig leven! En dan nog het gesprek met je Hoger Zelf.

Wat een reis was dit....
Anne
Helende Transformatie Voel me dankbaar voor de sessie van Kirsten. In het voorgesprek heeft er een helende transformatie plaats gevonden ...
Lees verder
Karin
Helende Transformatie Voel me dankbaar voor de sessie van Kirsten. In het voorgesprek heeft er een helende transformatie plaats gevonden in het familiesysteem. De kennis van Kirsten over hoogbegaafdheid heeft mij veel inzichten gegeven. De liefdevolle en rustige benadering maakte dat ik me veilig voelde. ook in de heerlijke hypnose. Dank je wel!
Helende Transformatie
Karin

De sessie met Kirsten was super! Kirsten kan goed analyseren en komt snel tot de kern. Daarnaast gaf...

Lees verder
Yolanda

De sessie met Kirsten was super! Kirsten kan goed analyseren en komt snel tot de kern. Daarnaast gaf ze me een veilig en vertrouwd gevoel en ontbrak ook de humor niet. De sessie was heel bijzonder en heeft me veel rust gebracht.

De sessie met Kirsten was super!
Yolanda

Hoe ziet een sessie eruit?

 

Energetische sessies duren ongeveer tussen de 2 en 3 uur per sessie. De sessie wordt nooit gehaast, er is tijd genoeg.
Drink geen caffeïne houdende dranken van te voren. Hou ook na de sessie tijd voor jezelf aan, plan zeker niet ies stressvols voor of na de sessie om een zo optimaal resultaat te behalen. 

Het traject bestaat uit:

Energetische sessies, Maagband plaatsing, Transformational Cupping®, Bespreken van voeding en informatie over Voeding uit de Chinese Geneeskunst, evt aanvulling met supplenten. 

Welkomstgesprek

Het begin van je reis!

We beginnen de sessie met een uitgebreid gesprek waarin je ons alles vertelt over jezelf en je levensverhaal. We bespreken belangrijke gebeurtenissen en relaties in je leven, en hoe deze mogelijk hebben bijgedragen aan de problemen of uitdagingen die je nu ervaart.
Na de sessie houden we een korte evaluatie en laat ik je goed in het hier en nu terugkomen voordat je weer naar huis gaat. 

Maagband plaatsing

Tijdens de sessie ga je in een diepe staat van ontspanning en word je begeleid naar een plek waar we de maagband gaan plaatsen, dat doen we in de tweede sessie. 

In de sessies erna zullen we altijd even bespreken of de Maagband nog strak genoeg zit en tegen welke hindernissen je aan loopt. 

Energetische Healing of Transformational Cupping®

Een energetische sessie zet je hele systeem in een Reset. Laat alle oude blokkades en overtuigingen los en begin met een schone lei. Dit zit alleen in het PLUS programma. 
Transformational Cupping® sessies duren 90 minuten. We halen hiermee afvalstoffen en blokkades uit het lichaam zodat er meer lucht onstaat en je vrijer kunt bewegen. 

Duur van het traject

Sessies duren ongeveer 2 tot 3 uur. Transformational Cupping® is 90 minuten. Hou na de tijd even tijd vrij voor jezelf en drink voldoende water om alles af te voeren.
Afhankelijk van je wens spreiden we het traject uit over een periode van 4 tot 6 maanden. 
Het is altijd mogelijk om extra losse sessies of behandelingen te boeken als je daar behoefte aan hebt. 

Prijzen

Na dit traject

Dit live traject is zo in elkaar gezet dat we niet fysieke, maar ook mentale, emotionele en spirituele aspecten van gezondheid aan pakken.
We geloven dat het belangrijk is om het hele lichaam te behandelen en niet alleen specifieke symptomen.
Onze aanpak omvat daarom ook holistische en energetische healingtechnieken, die gericht zijn op het in balans brengen van de energie in het lichaam en het bevorderen van genezing op alle niveaus.
Na het traject ben jij in staat om “nee” te zeggen tegen eten. Je zult op een veilige en rustige manier afvallen. Je onzichtbare blokkades zijn verleden tijd en je zult je duidelijk beter in je vel voelen zitten.

Socrates:

“The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new

 

Veel gestelde vragen

WAAROM ZOU IK KIEZEN een LIve Maagband Traject?

Tijdens een LIVE traject is er veel aandacht voor jouw persoonlijke verhaal. Wat heeft je hier gebracht, waar loop je tegenaan. Wat zijn onzichtbare hindernissen en blokkades. Het traject is volkomen op jou afgestemd. Zo kunnen we nog specifiekere situaties aanpakken. Hierdoor kan je meer uit je traject halen dan een algemeen online programma. 

Het is toch geen echte operatie waarom werkt het dan wel?

Het klopt dat er bij deze procedure geen fysieke operatie plaatsvindt. In plaats daarvan maken we gebruik van technieken om jouw onderbewustzijn te beïnvloeden, zodat het de indruk krijgt dat er wel een echte operatie heeft plaatsgevonden. Je onderbewuste gelooft dus wel dat er een operatie is geweest en zal dit lichamelijk uiten. De kracht van je mind is ongelovelijk sterk! 

Blijft de energetische virtuele maagband altijd zitten?

De maagband kan ook blijven zitten als je op gewicht bent. Op deze manier blijft er een perfecte balans bestaan tussen welke voeding goed is voor je en in welke hoeveelheden voor de rest van je leven. Wil je de maagband toch kwijt, dan kunnen we hem tijdens een losse sessie verwijderen. 

Wat als ik niet gelijk afval?

Het traject is gericht op het anders om gaan met voeding en de onzichtbare hindernissen die er rondom kunnen zitten. 
Soms heeft het lichaam even de tijd nodig om alles te integreren. Val je niet direct af, gun je lichaam even wat tijd om te wennen aan de nieuwe balans. Afvallen gaat vanzelf komen.   

Kan ik ook teveel afvallen?

Nee, je kunt niet teveel afvallen. Je onderbewuste weet precies wat voor jou het juiste gewicht is en heeft altijd het beste met je voor. Je zult dus nooit teveel afvallen. 

Mijn kind heeft overgewicht, kan dit dan ook?

Ja dat kan. We werken niet met een “echte” operatie maar juist op het onderbewuste. Dit kan bij kinderen ook. Wel zou ik adviseren om eerst een moeder/kind sessie te doen. We doen dan met jou als moeder/verzorger een sessie alvorens we aan de slag gaan met je kind. Neem vooral even contact op van te voren over de mogelijkheden. 

Wat moet ik aan?

Draag iets comfortabels en los zittends. Je bent ongeveer 2-3 uur in de praktijk. Neem gerust een lichte trui mee als je het koud hebt. We dragen geen schoenen,  dus neem gerust een paar sokken mee als je dat wilt.

WAT NEEM IK MEE NAAR DE SESSIE?

Neem gerust een lichte snack mee om na je sessie te hebben als je dat wilt. We hebben voldoende water en thee in de praktijk staan. 

HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

Energetische Helings sessies duren tussen de 2 en 3 uur. Het plaatsen van de maagband duurt ook ongeveer 2,5 uur. 
De Transformational Cupping® Sessies duren 90 minuten. 

VOORBEREIDING

Als voorbereiding op de Maagband krijg je een MP3 mee. Het belangrijk dat je deze op de juiste tijden beluistert. Ook na het plaatsen van de Maagband krijg je een ondersteunende MP3 mee. In het begin zal je deze vaker beluisteren om een nieuwe balans te vinden.

Bekijk voor jezelf eens waar je de meeste hindernissen ondervind. Als je wilt mag je dat opschrijven. Natuurlijk mag je ook kort je verhaal op papier zetten, maar dat hoeft niet. 

Tijdens het beluisteren van de ondersteunende mp3 val ik in slaap, is dat echt niet erg?

Ook wanneer je in slaapt dommelt tijdens het beluisteren van de MP3 werkt hij nog prima. Je onderbewuste luistert namelijk nog gewoon mee. Net zo goed als je wakker wordt wanneer iemand je roept. Je onderbewuste is alert, ook als je net in slaap valt. 

Ik heb eetbuien

Eetbuien kunnen ontstaan als er teveel onrust in je leven is. Tijdens het traject besteden we hier uitgebreid aandacht aan. Eetbuien kunnen ook uitgelokt worden door een tekort aan voedingsmiddelen. Vanuit de Chinese Geneeskunde besteden we hier ook zeker aandacht aan. Soms kan het zijn dat je energieën bij je draagt die niet het beste met je voor hebben. Tijdens een Energetische Reset halen we alle energieën die aan je hangen en je niet dienend zijn dan ook weg. Kies hiervoor het PLUS traject. 

WAT GEBEURT ER ALS IK NIET GEHYPNOTISEERD KAN WORDEN?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Wist je dat je dagelijks 2x in hypnose gaat. Het moment dat je bijna in slaap valt en het moment dat je wakker wordt. 

Stuur ons een e-mail

Onbeperkt Jezelf Zijn

Praktijk voor Hypnotherapie &  Transformatieve therapie, Quantum Hypnose, Transformational Cupping®

 

Adres

Kerstendijk 165
3079 EW Rotterdam
(+31) 06 30 14 4983

 Het makkelijkste bereik je mij via whatsapp

WhatsApp

Openingstijden

Ma – Vrij: 9:00 18:00 uur

Whatsapp 24/7 binnen 24 uur reactie​​

E-mail 24/7 binnen 24 uur een reactie