Quantum Hypnosis Healing Technique

TRAUMA’S • CHRONISCHE PIJN • SLAAP • STAGNATIE • BLOKKADES • SPIRITUELE GROEI • ENERGIE • ZIELSMISSIE • VERLEDEN • VERSLAVINGEN • RELATIES • GEWICHT • ALLERGIEËN • ZIEKTES • ONBALANS • VERMOEIDHEID • RUST  • ONGEMAKKEN • LEVENSVRAGEN  • BALANS • HERSTEL • INZICHT

Quantum Healing Hypnosis Technique

Gun jezelf een transformerende dag met QHHT. 

Met Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) kun jij toegang krijgen tot een deel van jezelf dat alle antwoorden bevat, het Hogere Zelf, de Overziel of het Superbewustzijn. QHHT is een unieke vorm van hypnose die is ontwikkeld door Dolores Cannon.

Door middel van hypnose en visualisatie kun jij met QHHT inzicht krijgen in jouw verleden, heden en toekomst, genezing en persoonlijke groei ervaren. Dit stelt jou in staat om op een dieper niveau te begrijpen waarom dingen zijn zoals ze zijn.

Als gekwalificeerde QHHT-trainer kan ik jou helpen om deze krachtige methode te ervaren. Door mijn begeleiding kun jij fysieke en emotionele problemen oplossen, inzicht krijgen in jouw verleden en werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Aarzel niet en boek nu nog je sessie. 

Groei

Hypnose kan je helpen om dieper in jezelf te graven en verborgen overtuigingen, emoties of herinneringen te verkennen. Dit proces van zelfontdekking kan leiden tot persoonlijke groei, inzicht en heling.

Veilig

Hypnose is een natuurlijk proces waarbij jij in een ontspannen en gefocuste toestand bent. Vergelijkbaar als je volledig op gaat in een boek of film. Het is een vrijwillig proces en je behoudt altijd zelf de controle. 

ontspannend

Hypnose brengt een diepe staat van ontspanning teweeg, waardoor stress en spanning verminderen. Dit bevordert een gevoel van kalmte en welzijn.

Effectief

Tijdens hypnose worden suggesties gegeven die gericht zijn op het bevorderen van positieve veranderingen in gedrag, gewoonten of denkpatronen. Met 1 tot 3 sessies bereik je al je doel en hierdoor is het effectiever dan andere therapievormen. 

Hoe helpt Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) mij?

QHHT is een diepe vorm van hypnose die je helpt om antwoorden te vinden op vragen over jezelf en je gezondheid. Ontdek de oorzaken van problemen, los verborgen overtuigingen op en bevorder positieve veranderingen. Ervaar persoonlijke groei en zelfontdekking met QHHT. 

Wanneer kies ik voor QHHT?

inzichten

QHHT kan helpen bij het verkrijgen van diepgaand inzicht in jezelf en antwoorden op levensvragen, zoals “Wat is mijn levensdoel?”, “Waarom ervaar ik bepaalde uitdagingen in mijn leven?” en “Wat kan ik doen om meer voldoening te vinden in mijn leven?”

trauma

Een QHHT sessie bestaat altijd eerst uit een Regressie. Wat zijn de blokkades die nog hinderen uit dit leven, zijn er nog trauma’s op te lossen, of andere zaken die hinderen of storen? Tijdens de Regressie gaan we terug naar het eerste ontstaan van deze blokkades. In veel gevallen komt dat zelfs nog uit vorige levens. In dat geval reizen we daar naar toe. Geen zorgen, ik ben je altijd weer terug naar het NU. Blijven hangen kan echt niet. De meesten mensen vinden het juist heel erg leuk en geeft vaak antwoorden op gevoelens die je nu eindelijk kunt plaatsen. Het diepe weten. 

Mentale klachten helen

QHHT sessies staan bekend om hun enorme transformatie. Je krijgt tijdens een QHHT altijd inzicht in je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het Hogere Zelf heeft je altijd wel iets te vertellen. Met regelmaat heb ik heling of verbetering van klachten meegemaakt. Ik kan dat niet forceren, jouw Hogere Zelf bepaald dat zelf. QHHT is zeker heel geschikt om in te zetten als je te maken hebt met burn-out, depressie en andere klachten.

Lichamelijke klachten

QHHT sessies staan bekend om hun enorme transformatie. Je krijgt tijdens een QHHT altijd inzicht in je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het Hogere Zelf heeft je altijd wel iets te vertellen. Met regelmaat heb ik heling of verbetering van klachten meegemaakt. Ik kan dat niet forceren, jouw Hogere Zelf bepaald dat zelf. 

inzichten

Tijdens een QHHT-sessie krijg je toegang tot jouw onderbewuste en hogere zelf, waar je diepgaande veranderingen kunt aanbrengen in jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Je kunt vragen stellen waarom je deze klachten hebt en of er een oplossing mogelijk is. Je krijgt antwoorden op vragen die van te voren hebt meegenomen om inzicht te verkrijgen.

angst, verslaving, fobieËn overwinnen

Heb je last van ANGT, VERSLAVINGEN of FOBIEËN? QHHT kan helpen bij het overwinnen van angsten, fobieën of verslavingen door de oorzaak van deze problemen te ontdekken en deze los te laten.. Tijdens een QHHT-sessie krijg je toegang tot jouw onderbewuste en hogere zelf, waar je diepgaande veranderingen kunt aanbrengen in jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Je kunt vragen stellen waarom je deze klachten hebt en of er een oplossing mogelijk is.

levensmissie & levensdoel

QHHT kan helpen bij het ontdekken van de levensmissie en het levensdoel, waardoor je meer richting kunt geven aan je leven. Zit jij nog op het juiste pad of zou het beter voor je zijn veranderingen aan te brengen. Wat zijn je levenslessen?

spirituele groei

QHHT kan helpen bij het versterken van intuïtie en spirituele gaven door toegang te krijgen tot het onderbewustzijn en te werken aan het ontwikkelen van deze vaardigheden. QHHT kan helpen bij het versterken van intuïtie en spirituele gaven door toegang te krijgen tot het onderbewustzijn en te werken aan het ontwikkelen van deze vaardigheden.

contact met overledenen & gidsen

QHHT kan helpen bij het maken van contact met spirituele gidsen of overleden dierbaren, waardoor je meer inzicht kunt krijgen in jezelf en je leven.

persoonlijke groei of in contact met anderen.

Je loopt vast en staat voor een aantal belangrijke beslissingen. Of je weet eigenlijk niet zo goed welke kant je nu op wilt. Je voelt je wat stuurloos en je zou eigenlijk wel nieuwe inzichten kunnen gebruiken of bevestiging van wat je denkt. Hoe mooi is het dat we met een QHHT sessie een hele dag aan jouw thema’s kunnen werken. Het maakt daarbij niet uit of het zaak om persoonlijke of zakelijke kwesties. Je kunt na de uitgebreide intake in gesprek met jezelf en je gaat met nieuwe inzichten naar huis. QHHT is een zeer krachtige methode om een shift te maken. QHHT kan helpen bij het verbeteren van relaties door meer inzicht te krijgen in het perspectief van anderen en zo beter te kunnen communiceren en begrijpen.

Treat Yourself

Relax. Enjoy.

Hoe is Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) anders?

Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) is een diepgaande vorm van hypnose die is ontwikkeld door Dolores Cannon. Het doel van deze techniek is om toegang te krijgen tot jouw onderbewuste en hogere zelf om heling en inzicht te bevorderen.

Tijdens een QHHT-sessie word jij in een diepe staat van ontspanning gebracht, waardoor jij toegang krijgt tot jouw onderbewuste en hogere zelf. Dit kan helpen bij het verkrijgen van inzicht in levensvragen, het genezen van fysieke en emotionele problemen, en het verkrijgen van een dieper begrip van het leven en het universum. De sessies duren meestal een hele dag, omdat het een diepgaande ervaring is die een echte transformatie kan geven in jouw systeem.

Wat QHHT anders maakt dan gewone hypnotherapie, is dat de hypnotherapeut vragen stelt aan jou om informatie te verkrijgen over jouw problemen en om te begrijpen wat jouw onderbewuste en hogere zelf willen communiceren. Dit geeft jou de mogelijkheid om inzichten te krijgen en antwoorden te vinden op jouw levensvragen vanuit een hoger perspectief. Door deze diepgaande ervaring kan QHHT helpen bij het loslaten van oude patronen, het helen van trauma’s en het ontwikkelen van een dieper begrip van jezelf en het universum.

Over kirsten

ls hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het creëren van een verschuiving in jouw leven en help ik jou bij het aanpakken van verschillende hindernissen. Als energetisch therapeut ben ik in staat om verbinding te maken met jou en jouw behoeften bij de aanpak van deze hindernissen. Als gecertificeerd hypnotherapeut, energetisch hypnotherapeut en QHHT-practitioner kan ik je helpen bij het aanpakken van elk probleem en het creëren van een positieve verandering in je leven.
Ik richt mij volledig op een persoonlijke aanpak die op maat is gemaakt voor jou, waardoor het slagingspercentage hoger is. Of het nu gaat om angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, stoppen met roken, afvallen, trauma, depressie, stress of burn-out, ik help je op unieke wijze om weer volop van het leven te genieten.

Als QHHT® practitioner kan ik je begeleiden naar een staat van diepe ontspanning, zodat je toegang kunt krijgen tot het onderbewuste en antwoorden kunt vinden op je vragen en problemen. Ik heb persoonlijk ervaren hoe krachtig deze techniek kan zijn en hoe het mijn eigen leven heeft veranderd. Ik ben een ervaren QHHT® practitioner en getraind door de QHHT® Academy, opgericht door Dolores Cannon zelf.

Door mijn eigen levenservaringen en die van anderen heb ik inzicht gekregen in de vaak beperkende gedachten van ons brein. Ik help jou op unieke wijze om weer echt te leren leven, zodat je het gevoel hebt dat je weer sterk in je vel zit. Recht door zee met wat humor. 

Als je op zoek bent naar een hypnotherapeut die zich richt op een persoonlijke aanpak en een hoger slagingspercentage, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. 

 

Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) is een krachtige hypnosetechniek ontwikkeld door Dolores Cannon om mensen te helpen andere levens, andere dimensies en andere delen van zichzelf te verkennen en te zien wie ze werkelijk zijn.

Over Dolores Cannon

Dolores Cannon was een Amerikaanse auteur en hypnotherapeut die Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT℠) ontwikkelde. Ze werd geboren in St. Louis, Missouri in 1931 en bracht een groot deel van haar leven door met reizen over de hele wereld met haar man, die een carrière had bij de Amerikaanse marine. Gedurende 45 jaar als hypnotherapeute behandelde ze duizenden mensen over de hele wereld, vaak met bijzondere resultaten. Dolores Cannon schreef 19 boeken, waaronder “Conversations with Nostradamus” en “The Legend of Stracash”. 

Dolores Cannon was een evenwichtige, krachtige en spirituele hypnotherapeute. Haar methode van werken kan leiden tot transformatie en innerlijke kracht, wat ons veel kan brengen

Boek je QHHT- reis

Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) 6-7 uur

Een volledige dag alleen maar de focus op jou en jouw vraagstukken. QHHT is ideaal om inzichten, antwoorden te krijgen van Het Hogere Zelf.  QHHT is een transformerende reis. Ben je er voor klaar?

 

 

QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE (QHHT) 3-4 UUR

Een halve dag alleen maar de focus op jou en jouw vraagstukken. Deze QHHT is ideaal als je na een volledige sessie in het verleden toch voor nieuwe vraagstukken staat.  Kom snel weer in contact met je Het Hogere Zelf

 

 

Een magische reis….

EEN REIS NAAR INNERLIJKE VERANDERING

Stel je voor dat je op een zachte wolk drijft, omringd door rustgevende muziek en mijn kalmerende stem. Terwijl je in een staat van trance bent, word je geleid door middel van suggesties en visualisaties om diepgaande veranderingen aan te brengen in jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Het is als een droom die uitkomt, waarbij je jezelf kunt bevrijden van beperkende overtuigingen en patronen die je tegenhouden in het leven.

Je kunt je voorstellen hoe je leven zou zijn als je de beperkingen en obstakels die je tegenhouden, zou kunnen overwinnen. Hoe zou het zijn om vrij te zijn van angst, pijn en onzekerheid? Dit is de magische reis naar innerlijke verandering die we samen zullen maken met behulp van Quantum Healing Hypnosis Technique.

Tijdens een QHHT-sessie word je in een diepe staat van trance gebracht, waarbij je toegang krijgt tot jouw onderbewuste en hogere zelf. Dit kan helpen bij het verkrijgen van inzicht en antwoorden op jouw levensvragen vanuit een hoger perspectief. Door deze diepgaande ervaring kan QHHT helpen bij het loslaten van oude patronen, het helen van trauma’s en het ontwikkelen van een dieper begrip van jezelf en het universum.

Ik zal vragen stellen om informatie te verkrijgen over jouw problemen en om te begrijpen wat jouw onderbewuste en hogere zelf willen communiceren. Dit geeft jou de mogelijkheid om inzichten te krijgen en antwoorden te vinden op jouw levensvragen. Tijdens de sessie zal rustgevende muziek worden afgespeeld en zal ik je begeleiden door middel van suggesties en visualisaties om veranderingen aan te brengen in jouw gedachten, gevoelens en gedrag.

Kortom, deze magische reis naar innerlijke verandering met behulp van Quantum Healing Hypnosis Technique kan helpen bij het loslaten van beperkende overtuigingen en patronen, het helen van trauma’s en het verkrijgen van inzicht in jouw levensvragen. Laten we samen deze magische reis maken en de vrijheid vinden die je verdient!

Deze sessie met Kirsten was voor mij een nieuwe ervaring . We hebben een mooi voorgesprek gehad en Kirsten voelde aan waar ik mee zat. In de sessie zelf was het moeilijk om bij...
Lees verder
Anke
Deze sessie met Kirsten was voor mij een nieuwe ervaring. We hebben een mooi voorgesprek gehad en Kirsten voelde aan waar ik mee zat. In de sessie zelf was het moeilijk om bij mijn hoger zelf te komen, maar dat werd direct opgelost door te werken met IMS Een hele mooie eerste ervaring met qhht. Bedankt Kirsten! ❤️
Anke
Anke
Kirsten creëert en geeft ruimte en is gewoon een fantastisch mens . Daarnaast enorm gedreven in haar vak! Ze is een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Je bent in goede handen bij Kirsten!
Meechie
Kirsten creëert en geeft ruimte en is gewoon een fantastisch mens. Daarnaast enorm gedreven in haar vak! Ze is een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Je bent in goede handen bij Kirsten!
Kirsten creëert & geeft ruimte!
Meechie
Kirsten is een fantastische vrouw met tomeloze inzet en energie! Ze geeft nooit op tot ze het beoogde resultaat heeft behaald!
Ingrid
Kirsten is een fantastische vrouw met tomeloze inzet en energie! Ze geeft nooit op tot ze het beoogde resultaat heeft behaald!
Tomeloze Energie!
Ingrid
Ik heb zo’n mooie quantum hypnose sessie gehad met Kirsten . In het voorgesprek hebben wij al mijn thema’s doorgesproken. Zij heeft mij heel erg geholpen met het aanscherpen van hoe ik naar...
Lees verder
Paul
Ik heb zo’n mooie quantum hypnose sessie gehad met Kirsten. In het voorgesprek hebben wij al mijn thema’s doorgesproken. Zij heeft mij heel erg geholpen met het aanscherpen van hoe ik naar mijn thema’s kan kijken & het specifiek maken van mijn vragen. Daarna kon ik mij vol vertrouwen overgeven aan haar en de hypnose. Bij het terug luisteren van de dialoog met Hoger Zelf werd nog duidelijker hoe Kirsten op de juiste momenten doorvroeg of de vraag net even specifieker maakte om tot de meest complete antwoorden te komen. Geweldige antwoorden die mij meteen richting hebben gegeven op die thema’s die er voor mij toe doen. Ik ben Kirsten heel dankbaar voor de sessie en voor wat het mij gebracht heeft.
Op het juiste moment doorvragen!
Paul

Wat een reis was dit....Veel Hypnosessies gehad maar deze Quantumreis was wel even wat anders.. ...

Lees verder
Anne

Wat een reis was dit....Veel Hypnosessies gehad maar deze Quantumreis was wel even wat anders.. diep onder de indruk en wat beduusd kwam ik weer bij. Fascinerend waar je terecht komt in een vorig leven! En dan nog het gesprek met je Hoger Zelf.

Wat een reis was dit....
Anne
Helende Transformatie Voel me dankbaar voor de sessie van Kirsten. In het voorgesprek heeft er een helende transformatie plaats gevonden ...
Lees verder
Karin
Helende Transformatie Voel me dankbaar voor de sessie van Kirsten. In het voorgesprek heeft er een helende transformatie plaats gevonden in het familiesysteem. De kennis van Kirsten over hoogbegaafdheid heeft mij veel inzichten gegeven. De liefdevolle en rustige benadering maakte dat ik me veilig voelde. ook in de heerlijke hypnose. Dank je wel!
Helende Transformatie
Karin

De sessie met Kirsten was super! Kirsten kan goed analyseren en komt snel tot de kern. Daarnaast gaf...

Lees verder
Yolanda

De sessie met Kirsten was super! Kirsten kan goed analyseren en komt snel tot de kern. Daarnaast gaf ze me een veilig en vertrouwd gevoel en ontbrak ook de humor niet. De sessie was heel bijzonder en heeft me veel rust gebracht.

De sessie met Kirsten was super!
Yolanda

Hoe ziet een sessie eruit?

 

Onze tijd samen zal ongeveer 6 tot 7 uur zijn. De sessie wordt nooit gehaast. Lineaire tijd is niet relevant in andere dimensies. We raden je ten zeerste aan om niets stressvols te plannen voor of na onze tijd samen. Gebruik de hele dag als een spirituele “ik-dag” Je zult zien de tijd vliegt voorbij.

De sessie bestaat uit 4 delen

Welkomstgesprek

Het begin van je reis!

We beginnen de QHHT-sessie met een uitgebreid gesprek waarin je ons alles vertelt over jezelf en je levensverhaal. We bespreken belangrijke gebeurtenissen en relaties in je leven, en hoe deze mogelijk hebben bijgedragen aan de problemen of uitdagingen die je nu ervaart. Tijdens de regressie naar vorige levens kunnen belangrijke zielscontacten naar voren komen en kunnen we meer te weten komen over je levenslessen en doelen.

Regressie

Tijdens de QHHT-sessie ga je in een diepe staat van ontspanning en word je begeleid naar een belangrijke tijd in je zielereis. Door terug te gaan naar het begin van je verhaal kun je genezen en groeien. Je krijgt een beeld te zien dat direct betrekking heeft op je leven en waarom je voor de sessie bent gekomen. Dit beeld wordt door je onderbewustzijn bepaald.

Spreken met je Hogere Zelf

Terwijl je in een ontspannen trancetoestand bent, word je zachtjes geleid om met de Bron te spreken. Je Hogere Zelf weet alle antwoorden. Dit is waar al je antwoorden die je binnenkwam naar voren worden gebracht. Je Ego wordt opzij gezet en de Bron spreekt tot je en geeft alle boodschappen voor je door. Dit is ook het punt waarop we de vragenlijst doornemen.

Terug keren naar het heden

Na afloop van de QHHT-sessie bespreken we jouw ervaring en de inzichten die je hebt opgedaan. We zorgen ervoor dat je weer volledig in je lichaam bent en dat je je verfrist voelt, zodat je weer verder kunt met je dagelijkse activiteiten.

Prijzen

Quote Dolores Cannon: ” You do not realize the power of your own mind. By focusing on the reality you desire, you can create it. Your energy is scattered. Once you learn how to focus and direct it, you are capable of creating miracles.” 

 

Veel gestelde vragen

WAAROM ZOU IK KIEZEN VOOR EEN QHHT SESSIE?

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken waaronder Hypnose, NLP, Regressietherapie en energetisch werk. Het is juist de mix die het zo sterk maakt. Geen zorgen over die hypnose overigens… het is gewoon een soort dagdromen alleen dan met een specifiek doel voor ogen. Je kunt nog steeds alles horen en doen alleen je wil dat niet meer omdat je heerlijk wegdroomt in mijn verhaal. 

WAT LEVERT QHHT℠ JE OP?

Wil je een grote verschuiving maken, oude ballast loslaten, healing ervaren en afkomen van fysieke klachten? QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) is een bewezen en veilige manier om deze stappen te zetten. En dat kan groots zijn!

De effecten van een QHHT-sessie kunnen variëren van direct voelbaar tot manifestatie na verloop van tijd. De grootte van de verschuivingen en healing hangt af van jouw bereidheid om het proces toe te laten en te omarmen, wat tijd en geduld vereist. Mijn ervaring leert dat de grootste verschuivingen in de eerste drie maanden na de sessie plaatsvinden.

IS QHHT℠ OOK HYPNOSE?

Hypnose of trance is een staat van diepe concentratie waarin de geest ontspannen en open is voor suggesties en nieuwe ideeën. Vergelijk het met autorijden: je rijdt op de automatische piloot en bent je niet bewust van alle details van de weg. Tijdens een QHHT-sessie (Quantum Healing Hypnosis Technique) wordt er gewerkt in een lichte trance, waarbij je nog steeds alert bent en je bewust bent van je omgeving, maar je geest ontspannen genoeg is om toegang te krijgen tot het onderbewuste.

Als gecertificeerd QHHT-practitioner en hypnotherapeut weet ik hoe ik mensen in hypnose kan brengen, zelfs als ze denken dat ze moeilijk in trance te krijgen zijn. Tijdens een QHHT-sessie zal ik je begeleiden naar een staat van diepe ontspanning, zodat je toegang kunt krijgen tot het onderbewuste en antwoorden kunt vinden op je vragen en problemen.

HOE ZIET EEN QHHT℠ SESSIE ERUIT?

Intake:
We starten de dag met een uitgebreide intake en coachingssessie van 2 tot 2,5 uur.
Hierin maken we kennis met elkaar, vertel je over je leven en bespreken we je vragen aan Het Hogere Zelf en doelen van de sessie.

Pauze
We houden een korte pauze, even de benen strekken.

De QHHTsessie bestaat uit twee gedeeltes:
Regressie
Het eerste gedeelte van de QHHT-sessie bestaat uit een Regressie. Dit is een veilige en comfortabele manier om contact te maken met je onderbewuste en de informatie die hieruit voortkomt kan veel voor je betekenen.
Het Hogere Zelf
Na de regressie maken we contact met jouw Hoger Zelf en bespreken we de relevantie van de informatie die we in het eerste deel van de sessie hebben verkregen. Vervolgens stel ik jouw vragen aan je Hoger Zelf, terwijl ik je help om ballast en oude pijn los te laten en te helen.

Nabespreking:
Ik haal je rustig en op een comfortable manier weer uit deze diepe staat van ontspanning. We bespreken nog even kort de antwoorden op de vragen die je hebt gesteld en kijken of je doel van vandaag is behaald.  De sessie wordt opgenomen en het is raadzaam voor het proces deze minimaal nog 1x te beluisteren.

Naar huis
Als ik zeker weet dat je helemaal weer terug bent en je goed voelt is het tijd om naar huis te gaan. Je kunt na een sessie dus prima veilig autorijden of deelnemen aan het verkeer.

.

QHHT IS GESCHIKT VOOR JONGEREN VANAF 16 JAAR

Wist je dat Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) ook geschikt is voor kinderen? Vanaf ongeveer 16 jaar kunnen kinderen zelf deelnemen aan een QHHT-sessie. Vanaf 16 jaar praten we namelijk over de vrije wil van de geest. 

MIJN KIND IS JONGER DAN 16 JAAR, WAT NU?

Met de “by proxy” methode stellen we vragen namens jou als ouder voor en over jouw kind, zodat je als ouder antwoorden en heling kunt krijgen voor jouw kind. Dit betekent dat we tijdens de QHHT-sessie in jouw plaats vragen stellen voor en over jouw kind, terwijl jij in een diepe staat van ontspanning bent. Op deze manier kun je toegang krijgen tot het onderbewuste van jouw kind en informatie ontvangen die je verder helpt.

WAT KAN IK NA EEN QHHT℠ SESSIE VERWACHTEN?

Hypnose kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning. Tijdens de sessie geeft de hypnotherapeut suggesties die gericht zijn op het verminderen van spanning in het lichaam en het kalmeren van de geest.

ER ZIJN VRAGEN MAAR FYSIEK AANWEZIG ZIJN IS ONMOGELIJK.

Met Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) kun je afstandshealing bieden aan anderen via de “by proxy” methode. Je kunt vragen stellen voor iemand anders en in contact komen met hun Hoger Zelf om antwoorden te krijgen op jouw vragen. Het is belangrijk om toestemming te krijgen van de persoon waarvoor je vragen wilt stellen en deze methode is alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk.

EVALUATIE VAN JE QHHT℠ SESSIE

We evalueren je sessie voordat je naar huis gaat. Heb je antwoorden op je vragen en zijn je doelen behaald?
Een week na de sessie hebben we ook nog even kort contact over hoe het met je gaat. 

Wat moet ik aan?

Draag iets comfortabels en loszittends. Je bent ongeveer 6-7 uur in de praktijk. Neem gerust een lichte trui mee als je het koud hebt. We dragen geen schoenen,  dus neem gerust een paar sokken mee als je dat wilt.

WAT NEEM IK MEE NAAR DE SESSIE?

Neem je vragen mee die je tijdens de sessie beantwoord wilt zien. Neem gerust een lichte snack mee om na je sessie te hebben als je dat wilt. We hebben voldoende water en thee in de praktijk staan. 

HOE VAAK HEB IK EEN QHHT-SESSIE NODIG?

Je hebt maar 1 volledige sessie nodig.

Dit is niet iets wat je regelmatig nodig hebt. Om deze reden nemen we tijdens de sessie de tijd om ervoor te zorgen dat we alles doornemen. We overhaasten de sessie nooit.  Als je meer begeleiding nodig hebt op je spirituele reis na een QHHT-sessie, bieden we  energiehealingsessies aan

ZIJN QHHT SESSIES ALTIJD LIVE?

QHHT℠ sessies zijn altijd “live” en mogen niet online plaatsvinden. Dit is een belangrijke veiligheidsmaatregel die door QHHT® therapeuten wereldwijd wordt gehandhaafd. Als gecertificeerde practitioner heb ik hier voor getekend en moeten we ons hier aan houden. 

De reden hiervoor is dat we het beste voor hebben met jouw welzijn en ervoor willen zorgen dat je de beste resultaten behaalt. Het is belangrijk dat de practitioner fysiek aanwezig is om de veiligheid jou  garanderen en ervoor te zorgen dat je cliënt zo diep mogelijk in trance gaat. Dit zal leiden tot de meest effectieve sessies en diepgaande resultaten.

HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

QHHT℠ duren gemiddeld zo’n 6 uur. Ook dit is één van de vereisten die gesteld wordt aan alle getrainde QHHT® practitioners door de QHHT® Academy, opgericht door Dolores Cannon zelf. 
Hierdoor is er ruim de tijd en aandacht voor jou zodat jij het meest uit je sessie kunt  halen. Zes uur klinkt wellicht lang, maar je zult zien dat de tijd voorbij vliegt en we misschien zelfs nog wel wat langer bezig zijn. 

VOORBEREIDING: CONTACT MET HET HOGERE ZELF EN VRAGEN STELLEN.

Voordat we onze sessie afspraak hebben, vraag ik je om een lijstje met maximaal 20 vragen te maken. Deze vragen gaan over jouw persoonlijke uitdagingen, obstakels en levenservaringen. Ze kunnen gaan over jouw lichaam, gezondheid, zielsmissie, planetaire afkomst, verlangens en hoe je deze kunt verwezenlijken.

Je kunt je vragen voor de QHHT-sessie opschrijven of uitprinten. Ik zal je een formulier geven waarop je jouw vragen kunt noteren. We zullen deze vragen als basis gebruiken voor onze sessie en ze voorleggen aan jouw Hogere Zelf.

Het is handig om alvast vragen op te schrijven zodra je een sessie hebt ingepland. Het universum kan al aan het werk gaan om antwoorden op jouw vragen te vinden en je zult versteld staan van de wonderen die kunnen gebeuren

WELKE VRAGEN KAN IK STELLEN?

Je kunt allerlei levensvragen stellen aan Het Hogere Zelf.

Enkele voorbeelden zijn:

 1. Wat is mijn levensdoel en hoe kan ik dat bereiken?
 2. Wat zijn mijn grootste angsten en hoe kan ik deze overwinnen?
 3. Wat zijn mijn grootste successen en wat heb ik daarvan geleerd?
 4. Hoe kan ik meer liefde en verbinding in mijn leven creëren?
 5. Wat zijn mijn kernwaarden en hoe kan ik deze in mijn dagelijks leven integreren?
 6. Hoe kan ik mijn talenten en vaardigheden beter benutten?
 7. Wat zijn de belangrijkste lessen die ik tot nu toe in mijn leven heb geleerd?
 8. Hoe kan ik meer voldoening en geluk ervaren in mijn leven?
 9. Wat zijn de belangrijkste relaties in mijn leven en hoe kan ik deze versterken?
 10. Hoe kan ik een positieve impact hebben op de wereld om me heen?
 11. Hoe kan ik mijn lichaam gezond houden en ziekten voorkomen?
 12. Welke voeding is het beste voor mijn lichaam en hoe kan ik gezonder eten?
 13. Hoe kan ik mijn fysieke conditie verbeteren en meer energie krijgen?
 14. Hoe kan ik beter omgaan met stress en spanning in mijn lichaam?
 15. Hoe kan ik beter slapen en uitgerust wakker worden?
 16. Hoe kan ik mijn lichaam beter verzorgen en meer ontspannen?
 17. Welke vormen van lichaamsbeweging passen het beste bij mij en hoe kan ik deze integreren in mijn dagelijks leven?
 18. Hoe kan ik mijn zelfbeeld verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgen in mijn lichaam?
 19. Hoe kan ik beter omgaan met fysieke pijn en ongemakken?
 20. Hoe kan ik mijn lichaam beter begrijpen en meer luisteren naar de signalen die het mij geeft?
Krijg ik een opname?

Ja de sessie met het Hogere Zelf wordt opgenomen en krijg je mee naar huis. Zo kan je er op een later moment nog eens naar luisteren. 

WAT GEBEURT ER ALS IK NIET GEHYPNOTISEERD KAN WORDEN?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Wist je dat je dagelijks 2x in hypnose gaat. Het moment dat je bijna in slaap valt en het moment dat je wakker wordt. 

KAN ER IEMAND IN DE ZAAL ZIJN TIJDENS DE SESSIE?

Nee, we laten alleen de cliënt en de behandelaar toe tijdens de sessie. De sessie wordt opgenomen, dus als u wilt, kunt u de opname delen met wie u maar wilt.

WAT NEEM IK MEE NAAR DE SESSIE?

Neem je vragen mee die je tijdens de sessie beantwoord wilt zien. Neem gerust een lichte snack mee om na je sessie te hebben als je dat wilt. We hebben voldoende water en thee in de praktijk staan. 

HOE VAAK HEB IK EEN QHHT-SESSIE NODIG?

Je hebt maar 1 volledige sessie nodig.

Dit is niet iets wat je regelmatig nodig hebt. Om deze reden nemen we tijdens de sessie de tijd om ervoor te zorgen dat we alles doornemen. We overhaasten de sessie nooit.  Als je meer begeleiding nodig hebt op je spirituele reis na een QHHT-sessie, bieden we  energiehealingsessies aan

Adres

Onbeperkt Jezelf Zijn

Kerstendijk 165
3079 EW Rotterdam

Ik ben er graag voor je, maar soms kan ik vanwege mijn sessies niet altijd de telefoon opnemen. Je kunt me het beste bereiken via WhatsApp of Instagram.
Ik kijk er naar uit om van je te horen en ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk te reageren!

WhatsApp

Stuur ons een e-mail