Energetische
Sessies

 

 

ALLERGIEËN • ANGSTEN • BALANS • BLOKKADES • BURN-OUT • CHRONISCHE PIJN • CONCENTRATIE- EN GEHEUGENPROBLEMEN • DEPRESSIE • EETSTOORNISSEN • EMOTIONELE UITBARSTINGEN • ENERGIE • FOBIEËN • GEWICHTSPROBLEMEN • GEBREK AAN MOTIVATIE • INZICHT • LEVENSVRAGEN • MAAGBAND • MOEITE MET BESLISSINGEN NEMEN • NEGATIEF ZELFBEELD • NERVOSITEIT • ONGEMAKKEN • ONGEWENST GEDRAG • ONBALANS • PROBLEMEN MET ZELFACCEPTATIE • PROBLEMEN MET SOCIALE INTERACTIE • RELATIEPROBLEMEN • RUST • SEKSUELE PROBLEMEN • SLAAPPROBLEMEN • SPIRITUELE GROEI • STAGNATIE • STRESS • STOPPEN MET ROKEN • TRAUMA’S • VERSLAVINGEN • VERLEDEN • VERMOEIDHEID • ZELFVERTROUWEN • ZIEKTES

Energetische Sessies

Ik heet je van harte welkom bij mijn praktijk, waar ik jou de krachtige ervaring van energetische sessies en energetische hypnose bied. Mijn doel is om jou te ondersteunen bij het herstellen en balanceren van de energie in jouw lichaam en geest, zodat je diepere niveaus transformatie kunt bereiken en met vertrouwen naar de toekomst kijkt. 

Energetisch werk helpt om blokkades op te heffen, stress te verminderen en het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te stimuleren.

Energetische hypnose is een krachtige tool die jou in staat stelt om toegang te krijgen tot jouw onderbewuste geest en diepgewortelde overtuigingen en patronen te transformeren. Samen kunnen we werken aan het loslaten van negatieve energie, het opbouwen van zelfvertrouwen en het bewerkstelligen van positieve veranderingen in jouw leven.

Of je nu op zoek bent naar emotionele heling, spirituele groei of gewoon diepe ontspanning, mijn Energetische Sessies en Energetische Hypnose bieden een veilige en ondersteunende omgeving om jouw persoonlijke transformatie te bevorderen.

Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken en ontdek zelf de kracht van energetische sessies en energetische hypnose!

Groei

Energetisch werk kan je helpen om dieper in jezelf te graven en verborgen overtuigingen, emoties of herinneringen te verkennen. Dit proces van zelfontdekking kan leiden tot persoonlijke groei, inzicht en heling.

Veilig

De sessies zijn een natuurlijk proces waarbij jij in een ontspannen en gefocuste toestand bent. Vergelijkbaar als je volledig op gaat in een boek of film. Het is een vrijwillig proces en je behoudt altijd zelf de controle. 

ontspannend

Energetisch werk brengt een diepe staat van ontspanning teweeg, waardoor stress en spanning verminderen. Dit bevordert een gevoel van kalmte en welzijn.

Effectief

Tijdens hypnose worden suggesties gegeven die gericht zijn op het bevorderen van positieve veranderingen in gedrag, gewoonten of denkpatronen. Met 1 tot 3 sessies bereik je al je doel en hierdoor is het effectiever dan andere therapievormen. 

Hoe helpt Energetische heling mij?

Energetische hypnose is een diepe vorm van hypnose. Ontdek de oorzaken van problemen, los verborgen overtuigingen op en bevorder positieve veranderingen. Reset je systeem en ervaar persoonlijke groei en zelfontdekking met hypnose.

 Wanneer kies ik voor energetisch werk?

Emotionele heling

Je hebt diepe wonden, trauma’s uit het verleden en ondanks dat je al van alles geprobeerd hebt, blijft het je achter volgen. Je hebt het gevoel dat er meer mag gebeuren om die pijn, dat trauma los te laten. 

MAAKT JE ZORGEN OVER JE GEZONDHEID

Je maakt je zorgen over je gezondheid. Je kunt geen goede gewoontes oppakken of weet gewoonweg niet waar te beginnen. Ergens zit van binnen nog die saboteur. 

Stress

Je systeem staat op de hoogste stand en je kunt dit niet heel veel  langer volhouden. Alles in het leven is je net even iets teveel. Je staat op overleven.

angsten

Je leven wordt beheersd door angsten of je hebt een angst waar je door gehinderd wordt. De angst lijkt alleen maar groter te worden of andere problemen stapelen zich op.  

Trauma's

Je hebt diepe trauma’s uit het verleden waar je in je dagelijkse leven hinder van ondervind. Hierdoor kan je niet het leven leiden dat je wilt. 

Verslavingen

Je hebt één of meerdere verslavingen waar je mee te maken hebt in je leven. Dit kan gaan over roken, eten, sex, gokken maar ook zaken als nagelbijten, haar trekken enz. 

Depressies

Je hebt te maken met een depressie of bent erg gevoelig voor depressies zonder een duidelijke oorzaak of je weet de oorzaak wel en bent bereid deze aan te kijken. 

Lichamelijke klachten

Je lichaam geeft signalen aan dat het niet lekker in balans zit. Je hebt last van pijnen of bent erg gevoelig voor blessures. Misschien ga je wel van de ene ziekte naar de andere en ben je er klaar mee. 

Persoonlijke groei

Je hebt je rugzak al geleegd en nu is het tijd deze te gaan vullen. Om je leven steeds rijker en mooier te maken en weer de regie terug te pakkken. Om te leven zoals jij wilt. 

Treat Yourself

Relax. Enjoy.

Hoe zijn energetische sessies anders?

SUCCESVOL JE DOELEN BEHALEN.

HERKEN JE DAT?

Het kan lastig zijn om jouw doelen te behalen, snel val je terug in oude gewoonten. Of misschien heb je moeite om gemotiveerd te blijven en voelt het alsof je niet dichter bij jouw doelen komt.

Er is een alternatieve methode die kan helpen bij het behalen van jouw doelen, waar veel mensen niet meteen aan denken: energetisch werk. Energetisch werk kan je ondersteuning bieden bij het behalen van jouw doelen.

Mijn programma richt zich op het ondersteunen van jouw doelen door middel van Energetisch werk. Deze aanpak richt zich op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van jouw uitdagingen, zodat je echt stappen gaat maken in je heling en dit ook vast kunt houden.

Energetisch werk kan jou helpen om belemmerende overtuigingen en patronen los te laten, stress te verminderen en meer in balans te zijn. Dit kan op zijn beurt jouw motivatie vergroten en je helpen om jouw doelen te behalen.

Als je worstelt met het behalen van jouw doelen, voel je je uit balans, ervaar je regelmatig hinder, dan kan energetisch werk een waardevolle tool zijn om jou te ondersteunen. 

Over kirsten

Als Energetisch hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het aanpakken van verschillende hindernissen en het creëren van een positieve verandering in jouw leven. Als gecertificeerd hypnotherapeut en Energetisch hypnotherapeut help ik je op unieke wijze om weer volop van het leven te genieten. Ik richt mij volledig op een persoonlijke aanpak die op maat is gemaakt voor jou, waardoor het slagingspercentage hoger is.

Of het nu gaat om angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, stoppen met roken, afvallen, trauma, depressie, stress of burn-out, ik help je om deze hindernissen aan te pakken en weer sterk in je vel te zitten.
Ik heb diverse tools in mijn rugzak die we kunnen inzetten om tot de juiste mix voor jou te komen.

Door mijn eigen levenservaringen en die van anderen heb ik inzicht gekregen in de vaak beperkende gedachten van ons brein. Ook ik heb een hele reis erop zitten en ben er dus van overtuigd dat als ik het kan, jij het ook kunt.  Ik help jou op unieke wijze om weer echt te leren leven en de beperkende gedachten los te laten. Recht door zee met wat humor.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. 

 

Energetisch werk gaat niet alleen over het helen van het lichaam, maar ook over het helen van de geest en de ziel. Door het loslaten van belemmerende overtuigingen en patronen en het creëren van meer balans en harmonie in ons energieveld, kunnen we ons volledige potentieel bereiken en een dieper niveau van welzijn ervaren.

Een magische reis….

NAAR INNERLIJKE VERANDERING

Stel je voor dat je op een zachte wolk drijft, omringd door rustgevende muziek en de kalmerende stem van onze therapeut. Terwijl je in een staat van trance bent, worden suggesties en visualisaties gebruikt om je te helpen veranderingen aan te brengen in je gedachten, gevoelens en gedrag. Het is als een droom die uitkomt, waarbij je jezelf kunt bevrijden van negatieve patronen en beperkende overtuigingen.

Onze magische reis naar innerlijke verandering is niet alleen leuk, maar ook effectief! Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hypnotherapie kan helpen bij het verminderen van angst, depressie en fysieke pijn. Het kan ook helpen bij het verbeteren van slaapproblemen, het stoppen met roken en het verminderen van stress.

VOORDELEN

Onze holistische aanpak bevordert niet alleen de genezing van aandoeningen, maar ook de persoonlijke groei en ontwikkeling. Hypnotherapie is een veilige en natuurlijke behandeling die geen bijwerkingen heeft. Het is leuk en ontspannend om deel te nemen aan onze magische reis naar innerlijke verandering! Ik ben er voor je om je te ondersteunen en maak je klaar voor een magische reis naar innerlijke verandering met hypnotherapie!

WERKT DAT DAN?

Hypnotherapie is een van de meest effectieve manieren van therapie. In het blad psychotherapy kwam na 3-jarig onderzoek hypnotherapie uit de bus als de meest effectieve therapie wanneer je het vergeleek met psychotherapie en gedragstherapie. De cijfers spreken voor zich.

%

PSYCHOTHERAPIE NA 600 SESSIES

%

GEDRAGSTHERAPIE NA 22 SESSIES

%

HYPNOTHERAPIE NA 6 SESSIES

Deze sessie met Kirsten was voor mij een nieuwe ervaring . We hebben een mooi voorgesprek gehad en Kirsten voelde aan waar ik mee zat. In de sessie zelf was het moeilijk om bij...
Lees verder
Anke
Deze sessie met Kirsten was voor mij een nieuwe ervaring. We hebben een mooi voorgesprek gehad en Kirsten voelde aan waar ik mee zat. In de sessie zelf was het moeilijk om bij mijn hoger zelf te komen, maar dat werd direct opgelost door te werken met IMS Een hele mooie eerste ervaring met qhht. Bedankt Kirsten! ❤️
Anke
Anke
Kirsten creëert en geeft ruimte en is gewoon een fantastisch mens . Daarnaast enorm gedreven in haar vak! Ze is een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Je bent in goede handen bij Kirsten!
Meechie
Kirsten creëert en geeft ruimte en is gewoon een fantastisch mens. Daarnaast enorm gedreven in haar vak! Ze is een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Je bent in goede handen bij Kirsten!
Kirsten creëert & geeft ruimte!
Meechie
Kirsten is een fantastische vrouw met tomeloze inzet en energie! Ze geeft nooit op tot ze het beoogde resultaat heeft behaald!
Ingrid
Kirsten is een fantastische vrouw met tomeloze inzet en energie! Ze geeft nooit op tot ze het beoogde resultaat heeft behaald!
Tomeloze Energie!
Ingrid
Ik heb zo’n mooie quantum hypnose sessie gehad met Kirsten . In het voorgesprek hebben wij al mijn thema’s doorgesproken. Zij heeft mij heel erg geholpen met het aanscherpen van hoe ik naar...
Lees verder
Paul
Ik heb zo’n mooie quantum hypnose sessie gehad met Kirsten. In het voorgesprek hebben wij al mijn thema’s doorgesproken. Zij heeft mij heel erg geholpen met het aanscherpen van hoe ik naar mijn thema’s kan kijken & het specifiek maken van mijn vragen. Daarna kon ik mij vol vertrouwen overgeven aan haar en de hypnose. Bij het terug luisteren van de dialoog met Hoger Zelf werd nog duidelijker hoe Kirsten op de juiste momenten doorvroeg of de vraag net even specifieker maakte om tot de meest complete antwoorden te komen. Geweldige antwoorden die mij meteen richting hebben gegeven op die thema’s die er voor mij toe doen. Ik ben Kirsten heel dankbaar voor de sessie en voor wat het mij gebracht heeft.
Op het juiste moment doorvragen!
Paul

Wat een reis was dit....Veel Hypnosessies gehad maar deze Quantumreis was wel even wat anders.. ...

Lees verder
Anne

Wat een reis was dit....Veel Hypnosessies gehad maar deze Quantumreis was wel even wat anders.. diep onder de indruk en wat beduusd kwam ik weer bij. Fascinerend waar je terecht komt in een vorig leven! En dan nog het gesprek met je Hoger Zelf.

Wat een reis was dit....
Anne
Helende Transformatie Voel me dankbaar voor de sessie van Kirsten. In het voorgesprek heeft er een helende transformatie plaats gevonden ...
Lees verder
Karin
Helende Transformatie Voel me dankbaar voor de sessie van Kirsten. In het voorgesprek heeft er een helende transformatie plaats gevonden in het familiesysteem. De kennis van Kirsten over hoogbegaafdheid heeft mij veel inzichten gegeven. De liefdevolle en rustige benadering maakte dat ik me veilig voelde. ook in de heerlijke hypnose. Dank je wel!
Helende Transformatie
Karin

De sessie met Kirsten was super! Kirsten kan goed analyseren en komt snel tot de kern. Daarnaast gaf...

Lees verder
Yolanda

De sessie met Kirsten was super! Kirsten kan goed analyseren en komt snel tot de kern. Daarnaast gaf ze me een veilig en vertrouwd gevoel en ontbrak ook de humor niet. De sessie was heel bijzonder en heeft me veel rust gebracht.

De sessie met Kirsten was super!
Yolanda

Hoe het transformatie traject eruit?

 

Energetische sessies duren ongeveer tussen de 2 en 3 uur per sessie. De sessie wordt nooit gehaast, er is tijd genoeg.
Drink geen cafeïne houdende dranken van te voren. Hou ook na de sessie tijd voor jezelf aan, plan zeker niet iets stressvols voor of na de sessie om een zo optimaal resultaat te behalen. 

Het traject bestaat uit:

Energetische sessies, Transformational Cupping®, Bespreken van voeding en informatie over Voeding uit de Chinese Geneeskunst, evtueel aanvulling met supplementen

Welkomstgesprek

Het begin van je reis!

We beginnen de sessie met een uitgebreid gesprek waarin je alles vertelt over jezelf en je levensverhaal. We bespreken belangrijke gebeurtenissen en relaties in je leven en hoe deze mogelijk hebben bijgedragen aan de problemen of uitdagingen die je nu ervaart.
Na de sessie houden we een korte evaluatie en laat ik je goed in het hier en nu terugkomen voordat je weer naar huis gaat. 

Tijdens het Traject gaan we dit 3x doen.

Familiesystemen

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op je familiesysteem en gaan we aan de hand van een opstelling bekijken of er hindernissen zijn of dat er andere zaken naar boven komen. Familiesysteemsessies worden als zeer helend ervaren. 
Tijdens het traject gaan we dit 1x doen.

Energetische Healing of Transformational Cupping®

Transformational Cupping® sessies duren 90 minuten. We gaan vet, verklevingen, afvalstoffen, ziektes, oud zeer, kwaaltjes, klachten, trauma’s en cellulite letterlijk en figuurlijk van je aftrekken. Zowel mentaal als fysiek. We halen hiermee afvalstoffen en blokkades uit het lichaam zodat er meer lucht ontstaat en je vrijer kunt bewegen.

Tijdens het traject gaan we dit 3x doen.

Duur van het traject

Afhankelijk van je wens spreiden we de 7 sessies uit over een periode van 3 tot 6 maanden. 

Energetische sessies en de sessie familiesysteem duren ongeveer 2 tot 3 uur.
Transformational Cupping® is 90 minuten.
Hou na de tijd even tijd vrij voor jezelf en drink voldoende water om alles af te voeren.

Het is altijd mogelijk om extra losse sessies of behandelingen te boeken als je daar behoefte aan hebt. 

Prijzen

Na dit traject

Na dit traject van energetische heling zal je merken dat je een diep gevoel van rust en balans ervaart. Je voelt je energieker en meer gefocust dan ooit tevoren. Je hebt meer innerlijke kracht en het vertrouwen om stappen te zetten in de richting van jouw doelen en dromen.

Door het loslaten van belemmerende overtuigingen en patronen, creëer je meer ruimte voor positieve veranderingen in jouw leven. Jouw energieveld is gezuiverd en gebalanceerd, waardoor je je meer in harmonie voelt met jezelf en de wereld om je heen.

Na dit traject zal je ook een dieper niveau van zelfbewustzijn ervaren. Je hebt meer inzicht gekregen in jouw innerlijke wereld en de onderliggende oorzaken van eventuele uitdagingen in jouw leven. Dit geeft jou de mogelijkheid om betere keuzes te maken en meer gerichte acties te ondernemen die jou dichter bij jouw doelen brengen.

Kortom, na dit traject van energetische heling zal je een transformatie hebben doorgemaakt die jouw volledige potentieel heeft ontsloten. Je hebt meer rust en balans in jouw leven gecreëerd, terwijl je tegelijkertijd meer kracht en vertrouwen hebt om stappen te zetten in de richting van jouw dromen en doelen. Het is tijd om de eerste stap te zetten op weg naar deze transformatieve ervaring en te ontdekken wat energetische heling voor jou kan betekenen.

Believe in yourself and all that you are. Know that there is something inside you that is greater than any obstacle. Trust in your own potential, embrace your unique journey, and let your light shine brightly in the world

Veel gestelde vragen

Wat moet ik aan?

Draag iets comfortabels en los zittends. Je bent ongeveer 2-3 uur in de praktijk. Neem gerust een lichte trui mee als je het koud hebt. We dragen geen schoenen,  dus neem gerust een paar sokken mee als je dat wilt.

WAT NEEM IK MEE NAAR DE SESSIE?

Neem gerust een lichte snack mee om na je sessie te hebben als je dat wilt. We hebben voldoende water en thee in de praktijk staan. 

HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

Energetische sessies duren tussen de 2 en 3 uur. 
De Transformational Cupping® Sessies duren 90 minuten.

VOORBEREIDING

Qua voorbereiding hoef je niet zoveel te doen. Als je wilt kan je opschrijven waar je aan wilt werken zodat we dit tijdens het kennismakingstraject kunnen besprekn. 

Natuurlijk mag je ook kort je verhaal op papier zetten, maar dat hoeft niet.

WAT GEBEURT ER ALS IK NIET GEHYPNOTISEERD KAN WORDEN?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden. Wist je dat je dagelijks 2x in hypnose gaat. Het moment dat je bijna in slaap valt en het moment dat je wakker wordt.

Stuur een e-mail

Onbeperkt Jezelf Zijn

Praktijk voor Hypnotherapie &  Transformatieve therapie, Quantum Hypnose, Transformational Cupping®

 

Adres

Kerstendijk 165
3079 EW Rotterdam
(+31) 06 30 14 4983

 Het makkelijkste bereik je mij via whatsapp

WhatsApp

Openingstijden

Ma – Vrij: 9:00 18:00 uur

Whatsapp 24/7 binnen 24 uur reactie​​

E-mail 24/7 binnen 24 uur een reactie