Stoppen met roken?

 

 

“Misschien ben je er al eens in geslaagd om te stoppen met roken, maar was het moeilijk om het vol te houden vanwege onbewuste blokkades. Of misschien wil je gewoon wat sterker worden dan je onbewuste blokkades en definitief afscheid nemen van de sigaretten.
Ontdek hoe je in slechts enkele sessies kunt werken aan het verslaan van deze onzichtbare tegenstanders, zodat je een gezonder en fitter lichaam kunt krijgen zonder de negatieve effecten van roken.
Onze aanpak richt zich niet alleen op het ontmaskeren van deze blokkades, maar ook op het aanleren van technieken om ze te slim af te zijn en gezonde gewoontes te ontwikkelen die je op de lange termijn kunt vasthouden.”

wanneer stop jij…?

N

Je hebt al meedere pogingen gedaan om te stoppen maar pakt toch weer die sigaret op.

N

Je bent die nare gewoonte van roken meer dan zat, maar Je voelt je ondertussen wanhopig omdat stoppen niet lukt

N

Je bent de nare geur in je huis zat, altijd maar die rooklucht om je heen

N

Je hebt lichamelijke klachten van het roken of roken is in ieder geval niet je vriend als het gaat om herstel en gezondheid.

N

Je vind roken te duur en wilt je geld liever besteden aan andere dingen.

succesvol je doelen behalen.

Herken je dat?

Je begint steeds wel enthousiast aan een nieuwe poging om te stoppen met roken en eventjes gaat het ook wel goed, maar dan gebeurt het… die ene stressvolle dag zorgde ervoor dat je toch weer een sigaret opstak en niet voor één dag, maar gewoon helemaal.

Of je houdt het een paar weken vol, maar dan krijg je ineens zo’n sterk verlangen naar een sigaret dat je toegeeft en weer begint met roken.

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd om te stoppen met roken, maar je bent nog steeds niet van de sigaretten af en ondertussen raak je steeds meer gefrustreerd.

Bij elke poging lijkt het alsof je steeds verder van je doel afstaat in plaats van dichterbij te komen. Je zelfbeeld wordt alleen maar slechter tot een punt dat je denkt dat stoppen met roken gewoon niet voor jou gemaakt is.

Er is een alternatieve methode die ook kan helpen bij het stoppen met roken, al denken veel mensen daar in eerste instantie niet aan. De meeste programma’s richten zich op nicotinevervangers en medicatie. Natuurlijk zijn dit belangrijke hulpmiddelen bij het stoppen met roken, maar er is meer.

Mijn programma richt zich op het mentale aspect van stoppen met roken. We gaan samen kijken naar de onderliggende redenen waarom stoppen met roken niet lukt en hoe we deze kunnen aanpakken. We werken aan het veranderen van jouw gedachten en gewoontes rondom roken, zodat je uiteindelijk zonder sigaretten kunt leven.

Jij …

Je wilt echt stoppen

Stoppen met roken begint bij de wil om echt te stoppen. Als je er nog niet klaar voor bent, kun je beter nog even doorroken.  Als  je er echt klaar voor bent, dan kunnen we je helpen om te stoppen en weer te genieten van een gezonde longinhoud en een frisse adem.

doet het voor je gezondheid

Je maakt je terecht zorgen over je gezondheid, want roken brengt meer risico’s met zich mee dan een parachute die niet opengaat. Gelukkig ben je er helemaal klaar mee en wil je actie ondernemen om te stoppen met roken en te voorkomen dat je onomkeerbare schade oploopt.

Voelt je moe, of moedeloos

Je bent helemaal klaar met de dagelijkse strijd in je hoofd die je moedeloos maakt, of misschien voel je je gewoon echt energieloos. Het is tijd om deze blokkades op te lossen en weer vol kracht en energie in het leven te staan. Samen kunnen we deze uitdagingen aanpakken en ervoor zorgen dat je weer vol vertrouwen en energie kunt genieten van het leven. Door te stoppen zul je ook snel merken dat je letterlijk meer lucht krijgt. 

zoekt een buddy, steuntje in de rug

Je kunt het misschien wel alleen, maar laten we eerlijk zijn, het is saai en eenzaam om deze strijd tegen het roken alleen aan te gaan. Het kan fijn zijn om een buddy te hebben die je steunt en motiveert, en die je helpt om de verleiding van die stinkende sigaret te weerstaan. Samen kunnen we deze strijd winnen en ervoor zorgen dat je weer vol energie en zonder die nare rookgeur kunt genieten van het leven!

Na het traject 

1

Ben je een niet roker

Dit traject leert je weer naar je lichaam te luisteren. Zo kun je leren omgaan met de verleiding van een sigaret en stoppen wanneer je geen behoefte meer hebt aan een sigaret. Op deze manier krijg je meer controle over jouw rookgewoonten en werk je aan een gezondere levensstijl zonder de schadelijke gevolgen van roken.

2

Geen ontwenningsverschijnselen

Door verschillende technieken te combineren halen we de lichamelijke behoefte gelijk uit je lichaam. Je zult dus geen lichamelijke ontwenningsverschijnselen ervaren.  

3

Geen drang meer

Geweldig nieuws! We kunnen je helpen om moeiteloos te stoppen met roken door alle rooktriggers te wissen, zodat je niet meer hoeft te lijden onder de drang naar sigaretten. Na onze sessies zullen sigaretten niets meer voor je betekenen en zul je vrij zijn van de verslaving.  Het beste van alles is dat je al snel resultaat zult zien, vaak al na de eerste sessie!

.

4

ben jij in controle

Dit traject maakt gebruik van verschillende technieken om te werken aan jouw onderbewuste. Zo kunnen we blokkades oplossen, diepe overtuigingen aanpakken en rust en vrijheid creëren in jouw lichaam. Dit zal jou helpen om een gezonde relatie met roken te ontwikkelen en jouw doelen te bereiken. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan en die innerlijke rust vinden, zodat je weer vol energie en zelfvertrouwen kunt genieten van het leven zonder de nadelige gevolgen van roken.

5

pakken we je blokkades aan

Dit traject maakt gebruik van verschillende technieken om te werken aan jouw onderbewuste. Zo kunnen we blokkades oplossen, diepe overtuigingen aanpakken en rust en vrijheid creëren in jouw lichaam. Dit zal jou helpen om een gezonde relatie met eten en drinken te ontwikkelen en jouw doelen te bereiken. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan en die innerlijke rust vinden!

Hmmmmm.. hoe dan?

Waarom is dit anders?

In dit traject zullen we ons richten op het onderbewuste, omdat dit een belangrijk aspect is bij het stoppen met roken. Veel mensen hebben namelijk bepaalde overtuigingen en blokkades die hen belemmeren om te stoppen met roken en een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Deze overtuigingen en blokkades zijn vaak onbewust en kunnen moeilijk te doorbreken zijn met alleen wilskracht.

Door ons te richten op jouw onderbewuste, kunnen we deze blokkades en overtuigingen aanpakken en oplossen. Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken, zoals hypnose, NLP en EFT. Hierdoor kun je de juiste mindset ontwikkelen en een gezonde relatie met roken opbouwen. Dit zal jou helpen om te stoppen met roken en een gezonde levensstijl te behouden op de lange termijn.

Kortom, in dit traject gaan we verder dan alleen wilskracht. We richten ons op het onderbewuste om blokkades en overtuigingen aan te pakken, zodat jij de juiste mindset kunt ontwikkelen en kunt stoppen met roken. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan en die blokkades doorbreken, zodat jij weer vol energie en zelfvertrouwen kunt genieten van het leven zonder de nadelige gevolgen van roken.

Wordt onbeperkt jezelf!

Een reis naar innerlijke verandering

Stel je voor dat je op een zachte wolk drijft, omringd door rustgevende muziek en de kalmerende stem van onze therapeut. Terwijl je in een staat van trance bent, worden suggesties en visualisaties gebruikt om je te helpen veranderingen aan te brengen in je gedachten, gevoelens en gedrag met betrekking tot roken. Het is als een droom die uitkomt, waarbij je jezelf kunt bevrijden van negatieve patronen en beperkende overtuigingen over roken.

Je kunt je voorstellen hoe je leven zou zijn zonder de nadelige gevolgen van roken, hoe gezond en energiek je zou zijn en hoeveel vrijheid en controle je zou hebben. Dit is de magische reis naar innerlijke verandering die we samen zullen maken. Door middel van hypnose en andere technieken, zullen we jouw onderbewuste geest trainen om te stoppen met roken en een gezonde levensstijl te omarmen.

Kortom, deze magische reis naar innerlijke verandering zal jou helpen om te stoppen met roken en positieve veranderingen aan te brengen in jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Laten we samen deze magische reis maken en de vrijheid vinden die je verdient!

Onze reis naar innerlijke verandering is niet alleen leuk, maar ook effectief! Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hypnotherapie kan helpen bij het verminderen van angst, depressie en fysieke pijn. Het kan ook helpen bij het verbeteren van slaapproblemen, het stoppen met roken en het verminderen van stress.

Dus als je op zoek bent naar een krachtige manier om jouw doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te ontwikkelen, dan is deze mix van  hypnotherapie, NLP, EFT en Regressietechnieken,  de perfecte keuze voor jou. Het is een effectieve manier om jouw onderbewuste geest te trainen en positieve veranderingen aan te brengen in jouw leven.

Laten we samen deze reis maken en de kracht vinden die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Want jij bent de held of heldin van jouw eigen verhaal en met deze krachtige mix aan jouw zijde, kun je alles bereiken wat je maar wilt!

Voordelen

De holistische aanpak bevordert niet alleen de genezing van aandoeningen, maar ook de persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze mix is een veilige en natuurlijke behandeling die geen bijwerkingen heeft. Het is leuk en ontspannend om deel te nemen aan onze reis naar innerlijke verandering! Ik ben er voor je om je te ondersteunen en maak je klaar voor een magische reis naar innerlijke verandering. Zo kunnen we jouw onderbewuste geest trainen en positieve veranderingen aanbrengen in jouw leven.

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen deze reis maken en de kracht vinden die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Want jij bent de held of heldin van jouw eigen verhaal en met hypnotherapie aan jouw zijde, kun je alles bereiken wat je maar wilt!

Werkt dat dan?

Hypnotherapie is alleen al een van de meest effectieve manieren van therapie. In het blad psychotherapy kwam na 3-jarig onderzoek hypnotherapie uit de bus als de meest effectieve therapie wanneer je het vergeleek met psychotherapie en gedragstherapie. De cijfers spreken voor zich.

%

Psychotherapie na 600 sessies

%

Gedragstherapie na 22 sessies

%

Hypnotherapie na 6 sessies

Enne.. stoppen met roken dan?

Wist je dat hypnose een snelle en effectieve manier kan zijn om te stoppen met roken? Na slechts één sessie van 2,5 tot 3 uur kun je al een NIET-Roker zijn! 

Maar het gaat niet alleen om snelheid. Het gaat ook om het aanpakken van de onderbewuste patronen en traumatische ervaringen die het zelfbeeld van de gebruiker beïnvloeden. Door deze holistische benadering kunnen we niet alleen fysieke, maar ook mentale aspecten aanpakken en zo een duurzame verandering bewerkstelligen.

En weet je wat het beste is? Hypnose heeft geen bijwerkingen en is helemaal natuurlijk! Geen rare pillen of vervelende bijwerkingen hier, alleen maar puur natuur. 

Verandering van nieuwe patronen vergt moed en de wil tot verandering. Oude gewoontes doorbreken en nieuwe aan te leren. Door deze mix van verschillende therapieën gaat het je veel gemakkelijker af. Om het beste voor jou te willen bieden we dan ook altijd een pakket aan van meerdere sessies.  

%

Nicotinepleister of kaugom

%

Geneesmiddelen bupropion & varenicline

%

Hypnotherapie na 1 sessie

Mijn werkwijze

Als hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het creëren van een verschuiving in jouw leven en help ik jou bij het aanpakken van verschillende hindernissen. Als energetisch therapeut ben ik in staat om verbinding te maken met jou en jouw behoeften bij de aanpak van deze hindernissen. Ik richt mij volledig op een persoonlijke aanpak die op maat is gemaakt voor jou, waardoor het slagingspercentage hoger is.

Door mijn eigen levenservaringen en die van anderen heb ik inzicht gekregen in de vaak beperkende gedachten van ons brein. Ik help jou op unieke wijze om weer echt te leren leven, zodat je het gevoel hebt dat je weer sterk in je vel zit, of het nu gaat om stoppen met roken, afvallen, angsten, een tekort aan zelfvertrouwen, trauma, depressie, stress of burn-out.

Ik hou wel van wat humor in mijn sessies, daarom zie je ook op de site soms een grappig plaatje verschijnen. Het leven is al zo serieus en het is belangrijk om ook te kunnen lachen. Ik denk dat dit voor veel mensen een prettige manier kan zijn om zich op hun gemak te voelen tijdens de sessies. Serieuze zaken met een beetje humor aanpakken. 

Als je op zoek bent naar een hypnotherapeut die zich richt op een persoonlijke aanpak en een hoger slagingspercentage, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Op mijn website kun je meer informatie vinden over mijn werkwijze en hoe ik jou kan helpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Ik sta voor je klaar om je te helpen!

“Begin jouw reis vandaag !”

kies het pakket dat bij je past

Kies het pakket waar jij blij van wordt! Plan je eerste afspraak in en we gaan samen op reis! Wil je later nog meer dan kan dat natuurlijk ook.

 

Ontvang jouw mp3

Na het plannen van jouw traject zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk jouw eerste MP3 ontvangt. Zo kan je meteen van start gaan en werken aan jouw doelen. 

 

1st Sessie!

Kom langs voor jouw eerste sessie en herontdek de blijdschap van het zijn wie je bent. Plan nu snel jouw afspraak en samen gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. Let’s do this!

Kies je traject

Kies hier het juiste traject dat bij je past. Weet dat je eventueel ook andere losse sessies kunt inplannen. 

Pakket Zilver

€400

3 sessies

  • Intake & startsessie:  Dit zijn 2 sessies achter elkaar! 
   We bespreken waar je tegenaanloopt en waarom je wilt stoppen. Tevens ga jij tijdens deze sessie ook direct stoppen met roken! Je gaat als niet-roker de deur uit.
  • Sessie:  Hoe gaat het  met je? Zijn er nog zaken waar je tegenaan loopt? We pakken aan waar je, nu je gestopt bent, nog tegenaan loopt. 
  • Bonus: MP3 Gezonde gewoontes

Pakket Goud

€625

4 sessies

   • Intake & startsessie:  Dit zijn 2 sessies achter elkaar! 
    We bespreken waar je tegenaanloopt en waarom je wilt stoppen. Tevens ga jij tijdens deze sessie ook direct stoppen met roken! Je gaat als niet-roker de deur uit.
   • Sessie: Werken aan diepliggende blokkades en overtuigingen, gericht op zelfvertrouwen, rust en balans.
   • Sessie:  Hoe gaat het  met je? Zijn er nog zaken waar je tegenaan loopt? We de laatste kleine hindernissen aan.  
   • Bonus: MP3 Gezonde gewoontes
   • Bonus: MP3 Zelfvertrouwen

Pakket Diamant

€765

5 sessies

  • Intake & startsessie:  Dit zijn 2 sessies achter elkaar! 
   We bespreken waar je tegenaanloopt en waarom je wilt stoppen. Tevens ga jij tijdens deze sessie ook direct stoppen met roken! Je gaat als niet-roker de deur uit.
  • Sessie: Werken aan diepliggende blokkades en overtuigingen, gericht op zelfvertrouwen, rust en balans.
  • Energetische sessie: Chakra’s & Reis door je lichaam. Totale Reset van het systeem, zowel op Fysiek, Mentaal,  Emotioneel, Spiritueel en Onderbewuste niveaus.
  • Sessie:  Hoe gaat het  met je? Zijn er nog zaken waar je tegenaan loopt? We de laatste kleine hindernissen aan.

  • Bonus: MP3 Gezonde gewoontes
  • Bonus: MP3 Zelfvertrouwen
  • Bonus: MP3 Rust of Thema naar keuze. 

Veel gestelde vragen

Welke technieken gebruik je?

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken waaronder Hypnose, NLP, Regressietherapie en energetisch werk. Het is juist de mix die het zo sterk maakt. Geen zorgen over die hypnose overigens… het is gewoon een soort dagdromen alleen dan met een specifiek doel voor ogen. Je kunt nog steeds alles horen en doen alleen je wil dat niet meer omdat je heerlijk wegdroomt in mijn verhaal. 

Wat zijn de voordelen van deze mix?

Onze technieken, waaronder hypnose, NLP en EFT, zijn veilig en kennen geen bijwerkingen. Tijdens de sessies bevind je je in een ontspannen staat. Hypnose werkt specifiek op het onderbewuste en hierdoor kunnen wij suggesties meegeven die jouw motivatie vergroten om te stoppen met roken zonder bijwerkingen. Kortom, deze technieken zijn effectief in het aanpakken van blokkades en overtuigingen die jouw stoppen in de weg staan.

Hoe werken de technieken samen ?

Het lijkt misschien onwaarschijnlijk, maar door hypnose, EFT, NLP en regressietherapie te combineren met stoppen met roken kunnen we fantastische resultaten behalen. Door je geest in een staat van ontspanning en focus te brengen, kunnen we je helpen om je verlangen naar sigaretten te verminderen, je motivatie om te stoppen te versterken en stress gerelateerde rookbuien te verminderen.

Het beste van onze aanpak is dat we niet alleen naar je lichaam kijken, maar ook naar je geest. We willen dat je je goed voelt van binnen en van buiten. Daarom richten we ons op het kalmeren van je geest, het versterken van je focus en het accepteren van suggesties om de veranderingen in gedrag en denken aan te brengen die je nodig hebt om te stoppen met roken.

We begrijpen dat stoppen met roken niet alleen gaat om het verbeteren van je gezondheid, maar ook om het verbeteren van je levenskwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat onze aanpak niet alleen effectief is, maar ook duurzaam. We helpen je om gezonde gewoontes aan te leren die je ook op de lange termijn kunt volhouden.

Kortom, door onze combinatie van technieken kunnen we fantastische resultaten behalen en je helpen om te stoppen met roken en je goed te voelen van binnen en van buiten. Laten we samen werken aan een gezonder en gelukkiger leven zonder sigaretten.

Hypnose is als een soort mentale massage, waarbij je geest in een staat van diepe ontspanning en focus wordt gebracht. Het is eigenlijk alsof je jezelf een pauze geeft van de chaos van het dagelijks leven en je je volledig richt op één specifiek doel. Het mooie van hypnose is dat het niet alleen gericht is op het veranderen van gedrag of denken, maar ook op het verbeteren van je algehele welzijn en balans

Kan iedereen gehypnotiseerd worden?

Jazeker! Sterker je hypnotiseert jezelf dagelijks al, net voordat je in slaap valt en net voordat je wakker wordt. Misschien zelfs wel vaker… Als je in de auto zit en opeens denkt.. huh ben ik hier al! Je zat even in een hypnotische trance. 

Maak je dus geen zorgen, je blijft niet voor altijd in hypnose hangen. Het is eigenlijk behoorlijk vergelijkbaar met dagdromen. Je geest wordt in een staat van ontspanning en focus gebracht, waardoor je vatbaarder bent voor suggesties die gericht zijn op veranderingen in gedrag of denken.

En als je je afvraagt hoe lang je in deze staat zult blijven, dan heb ik goed nieuws voor je. Je komt vanzelf terug naar een normale bewustzijnstoestand, net als wanneer je wakker wordt uit een dutje. En als je tijdens de sessie in slaap valt, dan is dat ook prima. Je zult gewoon terugkeren naar die normale toestand wanneer je weer ontwaakt.

Dus maak je geen zorgen, laat die geest ontspannen en geniet van de voordelen van hypnose!

Werkt dit op lange termijn?

Het is een bekend feit dat stoppen met roken een uitdaging kan zijn en dat het behouden van een rookvrij leven op de lange termijn nog moeilijker kan zijn. Maar met deze mix aan therapie kun je deze uitdaging aangaan en overwinnen. Het helpt je bij het veranderen van onbewuste gewoonten en gedragingen die kunnen bijdragen aan terugval in oude rookpatronen.

Door je geest in een staat van ontspanning en focus te brengen, zal je ik  je helpen om diep in jezelf te kijken en je bewust te worden van de onbewuste patronen die je rookvrije doelen in de weg staan. Door suggesties te geven die gericht zijn op het veranderen van deze patronen, zal je ik  je helpen om nieuwe en gezonde gewoonten te ontwikkelen die je rookvrije doelen ondersteunen.

Maar het beste van alles is dat deze veranderingen blijvend zijn. Door onbewuste gewoonten en gedragingen te veranderen, zul je merken dat je op een natuurlijke manier gezondere keuzes maakt en dat je minder snel terugvalt in oude rookpatronen. Op deze manier kun je op lange termijn genieten van de voordelen van een rookvrij leven.

Dus als je op zoek bent naar een holistische benadering van stoppen met roken die zich richt op de lange termijn, dan zit je bij mij op de juiste plek.

Wat kan ik verwachten tijdens een sessie?

Tijdens een traject voor stoppen met roken zal ik je in een ontspannen toestand brengen. Dit is de perfecte staat om suggesties te ontvangen die gericht zijn op het veranderen van onbewuste gewoonten en gedragingen die kunnen bijdragen aan terugval in oude rookpatronen.

In deze staat van ontspanning en focus zal ik je helpen om diep in jezelf te kijken en je bewust te worden van de onbewuste patronen die je rookvrije doelen in de weg staan. Door suggesties te geven die gericht zijn op het veranderen van deze patronen, zal ik je helpen om nieuwe en gezonde gewoonten te ontwikkelen die je rookvrije doelen ondersteunen.

Het beste van alles is dat deze suggesties gericht zijn op het veranderen van onbewuste gewoonten en gedragingen. Dit betekent dat je veranderingen zult ervaren zonder dat je er zelfs maar bewust bij betrokken bent. Het is als het planten van een zaadje in je onderbewustzijn, dat zal groeien en bloeien tot een gezonder, gelukkiger en rookvrij leven.

Dus als je op zoek bent naar een holistische benadering van stoppen met roken, dan is hypnotherapie zeker iets om te overwegen. Laat die suggesties maar komen!

Door te starten met dit traject om te stoppen met roken, ga je niet alleen die verslaving overwinnen, maar gaat het je ook heel gemakkelijk af.

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan en jouw doelen bereiken!

Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt bereiken. Het overwinnen van jouw rookverslaving zal niet alleen jouw gezondheid verbeteren, maar ook jouw zelfvertrouwen en innerlijke kracht vergroten.

Bereid je voor om vrij te zijn van de beperkingen van roken en om te genieten van de voordelen van een rookvrij leven.

Laten we samen aan de slag gaan en jouw doelen bereiken! Samen zullen we werken aan het overwinnen van jouw rookverslaving en het bereiken van een gezonder, gelukkiger en rookvrij leven. Ik ben er om je te ondersteunen en te begeleiden op deze reis naar succes. Laten we beginnen!

Onbeperkt
Jezelf Zijn

Praktijk voor Hypnotherapie & Hypnose & Transformatieve therapie, Quantum Hypnose

Contact 

Kerstendijk 165
3079 EW Rotterdam
(+31) 06 30 14 49 83

info@onbeperktjezelfzijn.nl

Openingstijden

Ma – Vrij: 9:00 18:00 uur

Whatsapp 24/7 binnen 24 uur reactie​​

E-mail 24/7 binnen 24 uur een reactie