Wees Onbeperkt Jezelf !

 

 

“Ik help jou onbeperkt jezelf te zijn, – inclusief die rare hobby’s en onhandige gewoontes! Bij ons geloven we dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en te groeien op zijn of haar eigen manier. Samen creëren we een magische omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en kunt groeien op jouw eigen unieke manier. Laat me je helpen onbeperkt jezelf te zijn. Plan vandaag nog je afspraak in met mij op en ontdek hoe ik jou kan helpen bij het bereiken van jouw doelen.”

Jij

N

Je hebt een laag zelfbeeld of gevoelens van schaamte of schuld. JE KIJKT NIET MEER GRAAG IN DE SPIEGEL EN VERZINT CREATIEVE SMOESJES OM NIET OP EEN FOTO TE HOEVEN

N

Je hebt misschien wel gevoelens van onrust, je bent niet gelukkig, voelt je somber, eet anders, Slaapt slechter of juist meer. Wellicht voel je je hopeloos en waardeloosheid. Heb je geen zin meer in dingen die je normaal wel leuk vind.

N

Je voelt je vermoeid, ziek, misschien wel hoofdpijnen, misselijk. Hebt last van lichamelijke pijn of klachten en weet niet meer wat te doen. Of door je ziekte voel je je angstig, prikkelbaar, geen zin meer in sex, je slaapt slecht, piekert veel. Voelt je lusteloos of zonder energie.

N

Jj voelt je zwak, hebt schuldgevoel en daardoor isoleer jij jezelf, je wilt verandering maar weet niet hoe, je hebt geen controle over een bepaald gedeelte van je leven of bent alle controle kwijt.

N

JE bent miss of mr chaos, je hebt moeite met concentratie, bent impulsief, van binnen voel je onrust., Soms of vaak ben je het overzicht kwijt, vergeet van alles en maakt weinig af. Alles is teveel.

Na het traject 

1

Bevrijding

Dit traject helpt je om hindernissen te overwinnen en jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen. Door middel van verschillende technieken en oefeningen zul je in staat zijn om negatieve denkpatronen te doorbreken en jezelf te bevrijden van belemmeringen die je ervan weerhouden om onbeperkt jezelf te zijn. 

2

Energie

Dit traject helpt je om meer energie en vitaliteit te ervaren in jouw dagelijks leven. Samen vinden we een levensstijl die bij jou past, zodat je jezelf kunt voeden met de juiste voeding, beweging en rust. Door gezonde gewoonten aan te leren en een positieve mindset te ontwikkelen, verhoog en behoud je jouw energie. Zo kun je meer bereiken en meer genieten van het leven. 

3

blijdschap

Dit traject is jouw sleutel tot het ervaren van meer blijdschap en vreugde in jouw dagelijks leven. Samen gaan we op zoek naar de unieke levensstijl die bij jou past, zodat je een gezonde relatie met jezelf en de wereld om je heen kunt ontwikkelen en kunt genieten van de kleine dingen in het leven. Door je te concentreren op de positieve aspecten van het leven en dankbaarheid te cultiveren, zul je een gevoel van warmte en vreugde creëren dat je zal helpen om meer geluk en blijdschap te ervaren in jouw dagelijks leven. 

4

zelvertrouwen

Dit traject is jouw sleutel tot het vergroten van jouw zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een innerlijke kracht die je zal helpen om met meer passie en moed in het leven te staan. Je leert krachtige strategieën en technieken om negatieve gedachten en twijfels te overwinnen, zodat je jezelf volledig kunt omarmen en jouw potentieel kunt ontgrendelen. Door het ontwikkelen van een positieve mindset en het aanleren van assertiviteit, zul je in staat zijn om grenzen te stellen, jezelf te uiten en jouw doelen met vertrouwen na te streven. Dit zal jouw innerlijke vuur doen ontbranden en je helpen om een leven vol vreugde en vervulling te leiden.

5

onbeperkt jezelf

We maken gebruik van verschillende technieken om te werken aan jouw onderbewuste. Zo kunnen we blokkades oplossen, diepe overtuigingen aanpakken en rust en vrijheid creëren in jouw lichaam. Dit zal jou helpen om een gezonde relaties te ontwikkelen met alles om je heen of het nu gaat om sociale relaties, of je relatie met eten, roken of jezelf. Zodat je snel je doelen bereikt. Dus waar wacht je nog op? Wees Onbeperkt Jezelf!

Wordt onbeperkt jezelf!

Een magische reis naar innerlijke verandering

Stel je voor dat je op een zachte wolk drijft, omringd door rustgevende muziek en de kalmerende stem van mij. Terwijl je in een staat van trance bent, worden suggesties en visualisaties gebruikt om je te helpen veranderingen aan te brengen in je gedachten, gevoelens en gedrag. Het is als een droom, waarbij je jezelf kunt bevrijden van negatieve patronen en beperkende overtuigingen.

Deze magische reis naar innerlijke verandering is niet alleen leuk, maar ook effectief! Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hypnotherapie kan helpen bij het verminderen van angst, depressie en fysieke pijn. Het kan ook helpen bij het verbeteren van slaapproblemen, het stoppen met roken en het verminderen van stress.

Voordelen

De totaal aanpak bevordert niet alleen het opruimen van trauma’s, of wegnemen van hindernissen,  maar bevordert ook de persoonlijke groei en ontwikkeling. De mix aan therapieën die ik aanbied is een veilige en natuurlijke behandeling die geen bijwerkingen heeft. Het is leuk en ontspannend om deel te nemen aan onze magische reis naar innerlijke verandering! Ik ben er voor je om je te ondersteunen en maak je klaar voor een magische reis naar innerlijke verandering.

Werkt dat dan?

Zeker! Hypnotherapie is een van de meest effectieve manieren van therapie. In het blad psychotherapy kwam na 3-jarig onderzoek hypnotherapie uit de bus als de meest effectieve therapie wanneer je het vergeleek met psychotherapie en gedragstherapie. De cijfers spreken voor zich.

%

Psychotherapie na 600 sessies

%

Gedragstherapie na 22 sessies

%

Hypnotherapie na 6 sessies

Hmmmmm.. hoe dan?

Waarom is dit anders?

In de trajecten richten we op het onderbewuste, omdat dit een belangrijk aspect is bij het bereiken van jouw doelen. Veel mensen hebben namelijk bepaalde overtuigingen en blokkades die hen belemmeren om onbeperkt zichzelf te zijn. Deze overtuigingen en blokkades zijn vaak onbewust en kunnen moeilijk te doorbreken zijn met alleen motivatie, wilskracht. 

Door ons te richten op jouw onderbewuste, kunnen we deze blokkades en overtuigingen aanpakken en oplossen. Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken, zoals hypnose, NLP en EFT. Hierdoor kun je de juiste mindset ontwikkelen. Dit zal jou helpen om jouw doelen te bereiken en je vrijer te voelen ook op de lange termijn. 

Het aanpakken van belemmerende overtuigingen en blokkades kan verder gaan dan alleen het bereiken van jouw doelen. Het kan ook leiden tot meer zelfbewustzijn en een beter begrip van jezelf en jouw behoeften. Door jouw onderbewuste aan te pakken, kun je meer inzicht krijgen in jouw gedrag en gewoonten, wat kan leiden tot meer zelfacceptatie en zelfliefde. Hierdoor kun je op een gezonde manier omgaan met stress en uitdagingen in jouw leven.

Kortom, in dit traject gaan we verder dan de andere trajecten.  Dus waar wacht je nog op. Laten we samen aan de slag gaan en die blokkades doorbreken!

Mijn werkwijze

grijp heel goed hoe blokkades , trauma’s, hindernissen, ziek zijn, depressies en overgewicht je leven kunnen beheersen.

Ik heb ze allemaal meegemaakt, doorleeft, bevrijd en nu kan ik ook jou helpen om die vrijheid weer te gaan ervaren.

Het maakt niet uit of je komt voor een kort traject zoals stoppen met roken, een eenmalige Quantum Sessie of start met een jaartraject om echt die trauma’s van je af te schudden en in liefde voor jezelf en het leven verder te kunnen.

Het heeft voor mij ook een tijd geduurd voordat ik echt mijn Zielsmissie gevonden had. Blijkbaar mocht ik eerst nog wat trauma’s en hindernissen ervaren voordat ik echt in staat zou zijn om de jou goed te kunnen helpen.

Mensen omschrijven mijn manier van werken als sterk analytisch, ik kan recht voor zijn raap zijn, of scherp tussen de regels door lezen. Als je bij mij komt, dan gaan we er ook echt voor! We gaan geen pleisters plakken, maar trekken ze er vanaf zodat je van binnenuit kan helen.

Daarnaast hou ik ook wel van een beetje zelfspot en humor. Deze site is daar een voorbeeld van. Het onderwerp waar je aan wilt werken kan dan best zwaar voelen of als een blok aan je been, maar er is altijd ruimte voor een lach. Juist daarom werk ik naast mijn serieuze teksten 😉 met grappige en lollige plaatjes.  Het probleem is serieus, maar met deze technieken kan je op een fijne, liefdevolle en niet al te zware manier aan jezelf werken. 

Mijn werkwijze is dus recht voor zijn raap, scherp, zelfspot en humor, en alles vanuit liefde. Ik heb maar één doel als jij bij mij komt en dat is jou weer te laten stralen en jezelf te vinden. Wees Onbeperkt Jezelf!

Testimonial QHHT

Deze sessie met Kirsten was voor mij een nieuwe ervaring.

We hebben een mooi voorgesprek gehad en Kirsten voelde aan waar ik mee zat.

In de sessie zelf was het moeilijk om bij mijn hoger zelf te komen, maar dat werd direct opgelost door te werken met IMS

Een hele mooie eerste ervaring met QHHT.

Anke

“Met dit krachtige traject zul je niet alleen jouw algehele welzijn verbeteren, maar zul je ook ontdekken welke ongelooflijke innerlijke kracht er in jou schuilt. Laat de transformatie beginnen!”

Dus waarom nog wachten?

Laten we samen aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken! Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken.

Of het nu gaat om het dragen van kleding waarin je je goed voelt, stoppen met roken, het afschudden van trauma’s of het werken aan een gezonder en gelukkiger leven, deze traject zal je helpen om jouw doelen te bereiken. Laten we beginnen!

 

Oké, genoeg uitstelgedrag.
Laten we samen aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken!
Op naar een gezonder en gelukkiger leven. 

Onbeperkt
Jezelf Zijn

Praktijk voor Hypnotherapie & Hypnose & Transformatieve therapie, Quantum Hypnose

Contact 

Kerstendijk 165
3079 EW Rotterdam
(+31) 06 30 14 49 83

info@onbeperktjezelfzijn.nl

Openingstijden

Ma – Vrij: 9:00 18:00 uur

Whatsapp 24/7 binnen 24 uur reactie​​

E-mail 24/7 binnen 24 uur een reactie