Hooikoorts?

 

 

“Haaaatsjie… Met alleen al de gedachte aan de lente en zomer, gaat je neus jeuken, je ogen tranen en je keel kriebelen. Ja, we hebben het over hooikoorts, de allergie die je het gevoel geeft dat je een allergische reactie hebt op de natuur zelf!

Jij…

N

Je hebt last van jeukende of branderige ogen

N

Je moet vaak niezen, hebt een loopneus of verstopte neus

N

Je moet vaak hoesten of hebt last van je keel

N

Je krijgt misschien wel hoofdpijn van je hooikoorts of ervaart een slechte concentratie

N

Je voelt je benauwd en hebt een gebrek aan energie. Hierdoor slaap je ook slechter en ben je dus ook minder scherp.

succesvol je doelen behalen.

Herken je dat?

Je hebt zo’n zin in dat heerlijke zonnetje na een lange winter, heerlijk weer naar buiten. Alleen als de zon steeds feller wordt en de eerste blaadjes weer aan de bomen komen, vogeltjes hun nestjes maken, de bijen op zoek gaan naar stuifmeer en de eerste bloemen zich openenen,  dan begint bij jou de ellende. Weg zin om naar buiten te gaan, heerlijk buiten te eten, terrasje te pakken. 

Je hebt, waarschijnlijk al van alles geprobeerd om je hooikoorts symptomen te verminderen, maar je bent nog steeds niet op het punt waar je wilt zijn, medicijnen helpen soms of niet genoeg…

Er is een alternatieve methode, die ook kan helpen bij het verminderen van hooikoorts symptomen, al denken veel mensen daar in eerste instantie niet aan. De meeste programma’s richten zich op medicijnen en supplementen. Natuurlijk kan dat soms beste werken bij het verminderen van hooikoorts klachten, maar jij bent ondertussen er ondertussen wel klaar mee en bent op zoek naar een andere methode. 

Dan zit je hier goed, mijn programma bestaat dus voor het grootste deel uit het kalmeren van je immuunsysteem en werken met je onderbewuste. Zodat je vrij kunt zijn van klachten en kunt genieten van alles dat de lente en zomer je biedt. 

Jij …

Hebt van alles al geprobeerd

Je hebt van alles geprobeerd om hooikoorts symptomen te verminderen, maar zonder succes. Je bent klaar met medicijnen en wilt een andere weg inslaan. 

Voelt je sociaal enorm beperkt

Je voelt je enorm beperkt in je sociale leven door je hooikoorts. Juist nu iedereen lekker naar buiten gaat moet jij keuzes maken of je wel of niet mee kunt en of je niet wakker wordt met een ontstoken oog of tonnen aan zakdoekjes mee moet nemen. 

Voelt je moe, of moedeloos, slaapt slecht

Je bent klaar met die strijd tegen hooikoorts. Je slaapt slecht, voelt je futloos en zonder energie. Je wordt er moedeloos van. Die branderige ogen of dat eeuwige genies.

zoekt een alternatieve methode

Je heb alles al geprobeerd en zoekt een andere aanpak, andere manieren om uit deze cirkel van sociale beperking, medicijnen en die stomme hooikoorts te komen. 

Na het traject 

1

Genieten van buiten

Dit traject kan je weer heerlijk naar buiten en genieten van de eerste zonnestralen als de lente start. 

2

Beter slapen

Geen last meer van een verstopte neus tijdens het slapen, geen walrus geluiden meer dus. Weg met de snotdoekjes, hello! diepe slaap. Fris & Fruitig wakker worden. 

3

Meer energie, betere focus

In dit traject gaan we samen op zoek naar jouw unieke levensstijl als het gaat om eten en drinken. Ieder mens is namelijk uniek en heeft daarom ook een unieke aanpak nodig. Door de juiste balans te vinden voor jou en jouw lichaam, zal het niet meer voelen als diëten en kun je een gezonde basis leggen voor de rest van jouw leven.

4

Heerlijk buiten ….

Je kunt weer heerlijk naar buiten in de lente en de zomer. Juist de periode waarin veel sociale activiteiten plaats vinden. Geen smoesjes meer nodig dat je geholpen hebt met uien snijden dus voor de BBQ want jouw ogen zijn helemaal oke!. Ga mee een terrasje pakken, picknicken of buiten eten. Het kan allemaal weer. Je kunt gewoon weer afspreken met je vrienden en familie. 

5

Reizen

Geen zorgen maken over vakanties en reizen die je gaat maken. Je hebt de juiste tools in handen om weer te genieten van buiten zijn. 

Hmmmmm.. hoe dan?

Waarom is dit anders?

In dit traject waar we ons gaan richten op jouw onderbewuste. Je denkt misschien dat je gewoon een loopneus hebt en dat het wel over gaat, maar ondertussen zit je vast in een vicieuze cirkel van niezen, jeukende ogen en een verstopte neus. En laten we het vooral niet hebben over die jeukende keel en die vermoeidheid die je de hele dag achtervolgt.

Met het hooikoorts traject gaan we op zoek naar die blokkades en overtuigingen die jouw hooikoorts in de weg staan. En ja, die zitten vaak diep verstopt in dat onderbewuste van jou. Maar met hypnose, NLP en EFT kunnen we die blokkades en overtuigingen aanpakken en oplossen.

We richten ons tijdens dit traject op het kalmeren van jouw immuunsysteem. Want laten we eerlijk zijn, een overactief immuunsysteem kan behoorlijk wat stress en ongemak veroorzaken. Je lichaam reageert overmatig op onschuldige stoffen zoals pollen en dat kan leiden tot hooikoorts, astma en andere allergieën.

En ja, dat betekent dat we verder gaan dan alleen medicijnen en neusspray. Want laten we eerlijk zijn, als dat de oplossing was geweest, dan had je dit traject niet nodig gehad. We gaan dieper graven en die blokkades en overtuigingen aanpakken. Het klinkt misschien wat bijzonder,  maar hey, als dat betekent dat je straks weer vrij kunt ademen zonder te niezen als een gek, dan is het dat toch allemaal waard?

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan en die blokkades doorbreken! Want voor je het weet, kun je straks weer genieten van die heerlijke zomerse dagen zonder dat je constant loopt te snotteren en te niezen.

Wordt onbeperkt jezelf!

Een magische reis naar innerlijke verandering

Stel je voor dat je op een zachte wolk drijft, omringd door rustgevende muziek en de kalmerende stem van onze therapeut. Terwijl je in een staat van trance bent, worden suggesties en visualisaties gebruikt om je te helpen veranderingen aan te brengen in je gedachten, gevoelens en gedrag. Het is als een droom die uitkomt, waarbij je jezelf kunt bevrijden van negatieve patronen en beperkende overtuigingen.

Onze magische reis naar innerlijke verandering is niet alleen leuk, maar ook effectief! Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hypnotherapie kan helpen bij het verminderen van angst, depressie en fysieke pijn. Het kan ook helpen bij het verbeteren van slaapproblemen, het stoppen met roken en het verminderen van stress.

Voordelen

Onze holistische aanpak bevordert niet alleen de genezing van aandoeningen, maar ook de persoonlijke groei en ontwikkeling. Hypnotherapie is een veilige en natuurlijke behandeling die geen bijwerkingen heeft. Het is leuk en ontspannend om deel te nemen aan onze magische reis naar innerlijke verandering! Ik ben er voor je om je te ondersteunen en maak je klaar voor een magische reis naar innerlijke verandering met hypnotherapie!

Werkt dat dan?

Hypnotherapie is een van de meest effectieve manieren van therapie. In het blad psychotherapy kwam na 3-jarig onderzoek hypnotherapie uit de bus als de meest effectieve therapie wanneer je het vergeleek met psychotherapie en gedragstherapie. De cijfers spreken voor zich.

%

Psychotherapie na 600 sessies

%

Gedragstherapie na 22 sessies

%

Hypnotherapie na 6 sessies

Mijn werkwijze

Ik begrijp heel goed hoe hooikoorts je leven kan beheersen. Als kind ontwikkelde ik ook hooikoorts en dat had ik tot 2 jaar terug nog steeds. Ik gebruikte van alles aan medicatie, van de huisarts of drogist. Ik ging naar fysiotherapie om mijn rug in te tapen tegen de hooikoorts. Dan nog kon ik mijn regelmaat mijn lenzen niet meer in, had ik dikke ontstoken ogen, niesde ik overal waar ik kwam in de lente en zomer en zag ik er soms tegenop om op vakantie te gaan in een groene omgeving. 

 Ondertussen ken ik de kracht van deze bijzondere mix aan therapieën en weet ik dat ik aan hooikoorts doe en dat ik het niet heb. Ik heb nu de tools in handen, dat wanneer ik maar iets voel opkomen ik het direct de kop in kan drukken en dus beter luister naar mijn lichaam wat het nodig heeft .

Klinkt misschien wat zweverig of ver van mijn bed, maar het zijn simpele en makkelijke manieren die ik je ga aanleren naast het kalmeren van je immuunsysteem.  Ondertussen is mijn immuunsysteem rustig als het gaat om hooikoorts en dat kan bij jou dus ook!

Mijn werkwijze ligt dus niet op medicijnen, neusspray en andere behandelingen. Het ligt op onderbewuste patronen, kalmeren van je immuunsysteem of andere zaken die je onbewust hinderen. Het komt allemaal aan bod. Met een beetje zelfspot en humor, maar alles vanuit liefde om jou weer te laten stralen en jezelf te vinden.
Wees Onbeperkt Jezelf!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

“Begin jouw reis vandaag !”

kies het pakket dat bij je past

Kies het pakket waar jij blij van wordt! Plan je eerste afspraak in en we gaan samen op reis! Wil je later nog meer dan kan dat natuurlijk ook.

 

Ontvang jouw mp3

Na het plannen van jouw traject zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk jouw eerste MP3 ontvangt. Zo kan je meteen van start gaan en werken aan jouw doelen. 

 

1st Sessie!

Kom langs voor jouw eerste sessie en herontdek de blijdschap van het zijn wie je bent. Plan nu snel jouw afspraak en samen gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. Let’s do this!

Kies je traject

Kies hier het juiste traject dat bij je past. Weet dat je eventueel ook andere losse sessies kunt inplannen. 

Pakket Zilver

€270

2 sessies

 • Intake & startsessie: Doelen helder maken & Inzicht krijgen. MP3 “Hooikoorts” mee naar huis.
 • Sessie: Aanpakken van je klachten op het gebied van Hooikoorts of Allergie.
 • Bonus: MP3 Hooikoorts
 • Bonus: MP3 Rust of Thema naar keuze. 

Pakket Goud

€400

3 sessies

 • Intake & startsessie: Doelen helder maken & Inzicht krijgen. MP3 “Hooikoorts” mee naar huis.
 • Sessie: Aanpakken van je klachten op het gebied van Hooikoorts of Allergie.
 • Sessie: Hoe gaat het met je? Zijn er nog zaken waar je aan wilt werken?  Heb je trauma’s of diepe overtuigingen dan richten we ons hier nog eens extra op.

 

 • Bonus: MP3 Hooikoorts
 • Bonus: MP3 Rust of Thema naar keuze. 

Pakket Diamant

€585

4 sessies

 • Intake & startsessie: Doelen helder maken & Inzicht krijgen. MP3 “Hooikoorts” mee naar huis.
 • Sessie: Aanpakken van je klachten op het gebied van Hooikoorts of Allergie.
 • Energetische sessie: Chakra’s & Reis door je lichaam. Totale Reset van het systeem, zowel op Fysiek, Mentaal,  Emotioneel, Spiritueel en Onderbewuste niveaus.
 • Sessie: Hoe gaat het met je? Zijn er nog zaken waar je aan wilt werken?  Heb je trauma’s of diepe overtuigingen dan richten we ons hier nog eens extra op.

 

 • Bonus: MP3 Hooikoorts
 • Bonus: MP3 Rust of Thema naar keuze. .

Veel gestelde vragen

Welke technieken gebruik je?

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken waaronder Hypnose, NLP, Regressietherapie en energetisch werk. Het is juist de mix die het zo sterk maakt. Geen zorgen over die hypnose overigens… het is gewoon een soort dagdromen alleen dan met een specifiek doel voor ogen. Je kunt nog steeds alles horen en doen alleen je wil dat niet meer omdat je heerlijk wegdroomt in mijn verhaal. 

Wat zijn de voordelen van deze mix?

Onze technieken, waaronder hypnose, NLP en EFT, zijn veilig en kennen geen bijwerkingen. Tijdens de sessies bevind je je in een ontspannen staat. Hypnose werkt specifiek op het onderbewuste en hierdoor kunnen wij suggesties meegeven die jouw immuunsysteem kalmeren en nieuwe gewoontes aanleren. 

Hoe werken de technieken samen ?

Hypnose, EFT, NLP Regressietherapie en hooikoorts – een onwaarschijnlijke combinatie, maar het werkt als een zonnetje! Door je geest in een staat van ontspanning en focus te brengen, kunnen we je immuunsysteem kalmeren en opnieuw programmeren. 

Het beste van alles is dat we niet alleen naar je lichaam kijken, maar ook naar je geest. Ik wil dat je je goed voelt van binnen en van buiten. Dus, laten we het immuumsysteem  kalmeren, die focus versterken en die suggesties accepteren om die veranderingen in gedrag en denken aan te brengen die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Hypnose is als een soort mentale massage, waarbij je geest in een staat van diepe ontspanning en focus wordt gebracht. Het is eigenlijk alsof je jezelf een pauze geeft van de chaos van het dagelijks leven en je je volledig richt op één specifiek doel. Het mooie van hypnose is dat het niet alleen gericht is op het veranderen van gedrag of denken, maar ook op het verbeteren van je algehele welzijn en balans

Kan iedereen gehypnotiseerd worden?

Jazeker! Sterker je hypnotiseert jezelf dagelijks al, net voordat je in slaap valt en net voordat je wakker wordt. Misschien zelfs wel vaker… Als je in de auto zit en opeens denkt.. huh ben ik hier al! Je zat even in een hypnotische trance. 

Maak je dus geen zorgen, je blijft niet voor altijd in hypnose hangen. Het is eigenlijk behoorlijk vergelijkbaar met dagdromen. Je geest wordt in een staat van ontspanning en focus gebracht, waardoor je vatbaarder bent voor suggesties die gericht zijn op veranderingen in gedrag of denken.

En als je je afvraagt hoe lang je in deze staat zult blijven, dan heb ik goed nieuws voor je. Je komt vanzelf terug naar een normale bewustzijnstoestand, net als wanneer je wakker wordt uit een dutje. En als je tijdens de sessie in slaap valt, dan is dat ook prima. Je zult gewoon terugkeren naar die normale toestand wanneer je weer ontwaakt.

Dus maak je geen zorgen, laat die geest ontspannen en geniet van de voordelen van hypnose!

Werkt dit op lange termijn?

Met deze mix aan therapieën kun je zeker de uitdaging aan gaan op de lange termijn. In 2 tot 3 sessies ben je klaar met je Hooikoorts.

Dus als je op zoek bent naar een holistische benadering om van je hooikoorts af te komen en die zich richt op de lange termijn, dan zit je bij mij op de juiste plek.

Wat kan ik verwachten tijdens een sessie?

Tijdens de sessies tegen hooikoorts gaan we eerst bekijken wat de onderliggende gedachtes zijn. We houden dus eerst een intake gesprek.  Daarna zal ik je in een ontspannen toestand brengen. Dit is de perfecte staat om suggesties te ontvangen die gericht zijn op het kalmeren van je immuunsysteem en het verminderen van de reactie op allergenen zoals pollen.

In deze staat van ontspanning en focus zal ik je helpen om diep in jezelf te kijken en je bewust te worden van de onbewuste patronen die je hooikoorts symptomen verergeren. Door suggesties te geven die gericht zijn op het kalmeren van je immuunsysteem, zal ik je helpen om nieuwe en gezonde gewoonten te ontwikkelen die je hooikoorts symptomen wegnemen of in grote mate verminderen.

Het beste van alles is dat deze suggesties gericht zijn op het kalmeren van je immuunsysteem en het verminderen van de reactie op allergenen. Dit betekent dat je veranderingen zult ervaren zonder dat je er zelfs maar bewust bij betrokken bent. Het is als het planten van een zaadje in je onderbewustzijn, dat zal groeien en bloeien tot een gezonder, gelukkiger en meer comfortabel leven zonder hooikoorts. 😉

Door te starten met dit traject zul je al na 2 tot 3 sessies verlichting vinden van je hooikoorts klachten maar ga je ook weer beter in je vel zitten. 

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan en jouw doelen bereiken!”

Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt bereiken!

Dus bereid je voor om die snotdoekjesweg te gooien en boek die kampeervakantie maar alvast in. 

En dat allemaal terwijl je heel relaxt op de stoel zit bij mij en werkt aan een gezonder en gelukkiger leven. 

Dus waar wacht je nog op?

Laten we samen aan de slag gaan en jouw doelen bereiken!”

Onbeperkt
Jezelf Zijn

Praktijk voor Hypnotherapie & Hypnose & Transformatieve therapie, Quantum Hypnose

Contact 

Kerstendijk 165
3079 EW Rotterdam
(+31) 06 30 14 49 83

info@onbeperktjezelfzijn.nl

Openingstijden

Ma – Vrij: 9:00 18:00 uur

Whatsapp 24/7 binnen 24 uur reactie​​

E-mail 24/7 binnen 24 uur een reactie